Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Incepand de astazi Kaufland si Lidl nu mai ofera incarcarea gratis a masinilor electrice

Se pare ca cei de la Kaufland si Lidl au renuntat complet la incarcare gratuita a masinilor electrice in Europa.

Acesta este pasul normal prin care Kaufland si Lidl scapa de mii de soferi de Uber, Glovo sau Bolt care incarcau gratis masinile EV la aceste statii.

Anul trecut Kaufland a incercat sa introduca un cupon pentru cei care cumpara din magazin, solutie irelevanta pentru ca aceste statii a fost tot timpul ocupate de masinile de ridesharing.

Lidl ofera incepand de astazi incarcare cu 1.49 euro, sau 2.41 lei pentru fiecare kw incarcat, pret normal pentru luna septemberie 2022.

Kaufland si Lidl renunta la incarcare masini ev gratis, ride sharing fara incarcare gratis la lidl, penny incarcare gratis ev, autolatest

In Germania si supermarket-urile Aldi Süd au renuntat la incarcare gratis a masinilor electrice pentru ca pretul energie era platit de toti clientii care in proportie de 95% veneau la cumparaturi cu masini diesel si pe benzina.

Adica, Aldi Süd nu a mai vrut sa faca o discriminare a clientilor care vin la cumparaturi.

Kaufland si Lidl renunta la incarcare masini ev gratis, ride sharing fara incarcare gratis la lidl, penny incarcare gratis ev, autolatest

Din data de 12 septembrie 2022, „taxa pentru energia electrică verde depozitată”, îi va determina pe clienții care vor să apeleze la acest serviciu să scoată bani din buzunar.

Kaufland si Lidl renunta la incarcare masini ev gratis, ride sharing fara incarcare gratis la lidl, penny incarcare gratis ev, autolatest

Astfel, fiecare kilowatt oră la punctele de încărcare DC cu o capacitate de încărcare de până la 149 kW, prețul va ajunge la 0,48 de euro pe oră.

Kaufland si Renovatio dau o palma soferilor cu masini electrice si OPRESTE incarcarea gratuita

În ceea ce privește locațiile individuale, mașina electrică ar putea fi încărcată cu 150 de kilowați pe oră sau mai mult contra sumei de 0,65 de euro.

Acestă măsură de a înceta gratuitatea încărcării mașinilor electrice are drept scop extinderea și întreținerea stației de încărcare.

retea incarcare masini ev, chargere ev romania, harta chargere romania 2022, probleme retea lidle, probleme kaufland, spring blocheaza reteaua, autolatest, situatie reala chrgere ev masini romania 2023

s s  s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

7 COMMENTS

 1. Acum, sincer, cât credea cineva că se va incarca gratis ? Gratis nu există, cineva trebuia sa acopere costurile și până la urmă este normal ca proprietarul să plătească încărcarea mașinii electrice.

 2. Tocmai pentru discriminarea aceasta am renuntat acum mult timp sa-mi fac cumparaturile de la lanturile de supermarketuri mentionate. Dar, nici nu mai revin la ei. Am magazine mici prin zona unde preturile sunt la fel sau cu 50 de bani mai mari, dar mai stau la o vorba cu vecinii, mai socializez cu vanzatoarele etc.

 3. Nu era corect oricum !!!

  Pretul plătit de curent era de fapt plătit de toți cumpărătorii din acele magazine … Eu dacă vin cu bicicleta sau autobuzul la magazin, sau cu masina pe benzina , e normal să-i plătesc altuia încărcarea ???

  NU e normal.

  Să nu credeți că dă lidl sau kaufland ceva gratis , tot masa clienților plătește …

 4. Asa .si daca acum nu mai este gratuit crezi ca voi plati mai putin produsele cand vei face piata??..este o politica de marketing pe care putini o inteleg!!!

 5. Sa plătească statul energia pentru mașinile electrice. Nu vad care ar fi motivul pentru niște firme private care urmăresc profitul sa asigure energie gratuita pentru x și y care au avut fantezii ca vor circula gratis. În fond, în toată lumea, serviciile și produsele costă!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente