Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

In Germania VW a anuntat ca scade pretul masinilor electrice ID cu pana la 7.735 euro

Toti stim ca toate masinile VW electrice sunt un esec comercial atat in Germania cat si in Romania in ciuda pomenii sociale de tipul RablaPlus care functiona pana in 2023.

Aceeasi situatie era si in Germania pana in luna decemebrie cand guvernul de la Berlin a anulat complet ajutorul social de tipul Rabla Plus, adica toate masinile electrice s-au scumpit peste noapte pentru toti soferii.

reducere pret vw id germania 2024, autolatest, discount vw in loc de rabla plus, testeauto

Pentru a remedia un dezastru total sefii VW au anuntat astazi ca ofera o reducere denumita bonus eco de pana la 7.735 euro pentru anumite modele, adica VW reduce din marja de profit care oricum era incredibil de mica.

Guvernul TAIE 82% banii dati gratis pentru masinile electrice, Programul RablaPlus 2024 este de 2.000 euro, iar Rabla Clasic 2024 scade pana la 703 euro

Specialistii spun ca in acest moment VW vinde toate modelele ID in pierdere, adica sefii marcii trebuie sa se axeze mai bine pe modelele diesel 2.0 TDI pentru a nu inchide complet toate uzinele din Europa.

reducere pret vw id germania 2024, autolatest, discount vw in loc de rabla plus, testeauto

Speram ca si taxa de ajutor social Rabla Plus din Romania sa ramana undeva in zona de 2.000 euro cum se discuta la inceputul lunii decembrie, insa daca ne uitam la germani putem spune ca aceasta poate sa fie scoasa fara discutii pentru ca piata sa se reglementeze singura in functie de performantele si costul fiecarei masini in parte.

Noua versiune a programului Rabla 2024 loveste in Dacia, respectiv scoate de pe piata Spring si modelele scumpe Logan si Duster

Din pacate pentru fanii VW din Romania aceasta reducere nu se aplica si pentru clientii din Romania pentru ca pentru VW conteaza doar clientii din Germania.

Noul ID.3 Pro 58 kWh 2023, id3 china, pret vw id china, dublu standard, masini ev vw esec comercial, autolatest, probleme id3 pret 2023

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

 

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente