Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Franta vrea ca UE sa nu mai ofere reducerea tip Rabla Plus pentru masinile electrice care nu sunt fabricate in UE!

Dacia Spring este Made in China

Se pare ca actualul Ministru al Finantelor din Franta, Bruno Le Maire a anuntat ca intreaga Uniune trebuie sa-si schimbe complet politica de “reduceri” fortate pentru cei care vand masini electrice.

Bruno Le Maire vs rabla plus, reducere discount rabla plus masini ev made in europe, dacia spring vs rabla plus, rabla doar pentu made in ue

Acesta spune ca o masina electrica care nu este produsa in Europa nu trebuie sa primeasca reduceri la achizitie de tipul Rabla Plus pentru ca producerea unui acumultor in China este de mult mai poluanta decat producerea sa in Europa.

Principalii vizati sunt producatorii care importa masinile electrice din China precum Dacia Spring, masina care primeste o reducere pe anumite piete chiar si de 8.000 euro chiar daca pretul sau de vanzare in China este de 6.000 euro.

Test drive cu cea mai buna masina electrica Peugeot! Noul e-208 GT 136 CP cu bateria de 45 kwh 2022

Aceasta politica de protectionism economic este perfect normala pentru simplul fapt ca si China sau Japonia taxeaza extra masinile importate in comparatie cu cele produse local.

Bruno Le Maire vs rabla plus, reducere discount rabla plus masini ev made in europe, dacia spring vs rabla plus, rabla doar pentu made in ue

Tesla este linistita pentru ca deja produce Model Y la GigaBerlin, insa Alianta Renault-Nissan trebuie sa renunte la vanzarea lui Spring sau a lui Arya made in China sau Japonia.

Ministrul de Finante din Franta, Bruno Le Maire conduce un Peigeot e-208 produs in Franta cu un acumular produs in Cehia, adica un produs 100% european.

pret Dacia Spring Expression 4DB401, spring se scumpere a sasea oara in 2022, autolatest, test Dacia Spring Expression 4DB401, review

Pe piata din Romania daca se renunta la cei 11.500 euro OFERITI GRATUIT de Rabla Plus, vanzarile de masini electrice urmeaza sa intre intr-un colaps garantat si pentru ca pretul energiei electrice este extrem de mare in prezent.

pret BMW i4 eDrive40, rabla plus BMW i4 eDrive40, termen livrare, test drive, autolatest BMW i4 eDrive40, review, consum kwh, 0-100 km/h

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente