Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Francezii pregatesc o noua gama de modele crossover Citroën Fastlounge 2024

Acest model vine sa concureze direct modelel Arkana si Rafale a celor de la Renault, marca care mai are in segment si gama Austral.

Conform presei franceze numele masinii este Citroën Fastlounge, iar platforma tehnica a celor de la Stellantis urmeaza sa fie compatibila si cu noile modele electrice cu baterii de capacitate mare.

Citroën Fastlounge, pret, test drive, detalii tehnice Citroën Fastlounge, drive test, autolatest, motoare Citroën Fastlounge

Citroën Fastlounge va avea sub capota atat un motor clasic 1.2 PureTech de 100 si 130 CP cuplat la o cutie secventiala Punch, insa si un posibil diesel 1.5 BlueHDI de 100 CP care este destinat celor care fac foarte multi km pe autostrazi.

Citroën Fastlounge, pret, test drive, detalii tehnice Citroën Fastlounge, drive test, autolatest, motoare Citroën Fastlounge

Din pacate in acest moment nu se cunosc detalii in plus despre Citroën Fastlounge, insa trebuie sa ne asteptam ca Stellantis va aduce in Europa si noul C3 Aircross si noul Fiat Fastback.

Test Drive cu surprinzatorul Citroen C4 1.2 PureTech 130 CP AT8 Aisin 2021! Este C4 un VW Golf sau Renault Arkana killer?

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente