Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Este oficial! Renault Talisman iese din productie in februarie 2022

Francezii mai pierd o masina de top din oferta lor pentru 2022, respectiv gama premium Renault Talisman.

Acum este oficial faptul ca Reanult nu mai vrea sa produca gama Talisman incepand cu luna februarie 2022 pentru ca acestia au vanzari extrem de slabe ale modelului, iar motorizarea 2.0 dCI forteaza marca Renault sa plateasca amenzi de CO2 Uniunii Europene.

Primul motor care iese din gama Talisman in aceasta luna este cel pe benzina 1.33 TCe gasit si pe modele Dacia, iar diesel-ul BlueDCI de doi litru urmeaza sa inchida productia lui Talisman.

Surse afirma ca si modelul Koleos 2.0 BludCI va avea aceeasi soarta in 2022 pentru ca Renault se axeaza pe modelele electrice precum ZOE sau Megane ZE.

Citeste AICI ultimul test cu gama Talisman realizat de Autolatest Romania.

In urma cu mai putin de un an, testam in premeira pe atunci, succesorul lui Vel Satis sau mai bine spus succesorul lui Safrane si 25.

Fanii Renault stiu cat de mult au fost apreciate modelele din anii 80 Renault 25, insa si modelele Sfarane sau Vel Satis, masini premium realizate fie impreuna cu Volvo, fie impreuna cu Nissan-Infiniti.


Acum ne aflam in fata celei mai apreciate masini Renault a momentului, berlina de clasa mare Renault Talisman.

DESIGN TALISMAN

Asemenea predecesorilor sai si aceasta masina are o caroserie de mari dimensiuni, pentru ca trebuie sa duca intr-un confort deplin cel putin patru pasageri si bagajele lor aferente.

“that the production of Renault Talisman will end next year. Now we know when it will happen. One of the most beautiful middle class models (segment D), will stop production at the end of February 2022. This year the production of 1.3TCe motorization with a manual transmission will stop, followed by the end of 1.8TCe and in February 2.0Blue dCi.”

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente