Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

DS Automobiles prezinta noile modele DS 3 HYBRID și DS 4 HYBRID 2024

2024 este anul în care tranziția energetică se accelerează pentru DS Automobiles. Înaintea lansării unor modele inovatoare 100% electrice, marca prezintă noi opțiuni electrificate pentru DS 3 și DS 4.

Cu HYBRID, clienții DS Automobiles pot profita de tehnologia hibrid cu autoîncărcare. În comparație cu un motor pe benzină, aceasta este mai avantajoasă în ceea ce privește confortul și eficiența energetică, precum și costurile de funcționare.

DS 3 HYBRID și DS 4 HYBRID 2024

Sistemul elimină, de asemenea, necesitatea de încărcare. Gestionarea bateriei este complet automatizată, încărcându-se și descărcându-se în funcție de modul de condus, fără să fie necesară conectarea la priză.

TEHNOLOGIE DS AUTOMOBILES

Opțiunea de a rula doar cu motorul electric permite o funcționare extrem de silențioasă, alături de confort inegalabil și o rulare extrem de cursivă. Pentru o călătorie urbană de câțiva kilometri, HYBRID face posibilă rularea electrică pentru mai mult de 50% din durata călătoriei, cu un beneficiu de până la 40% în ceea ce privește consumul de combustibil.

DS 3 HYBRID și DS 4 HYBRID 2024

Pe șosea, combinația dintre benzină și energie electrică aduce eficiență și flexibilitate.

Motorul electric oferă cuplu suplimentar la turații mici și, în cazul unei accelerări puternice, o creștere a puterii care îți permite să te bucuri de mai multă performanță cu un consum redus de combustibil.

Test Drive in premiera cu noul DS 4 Hatchback Rivoli 1.6 Puretech 225 CP si cutie automata EAT8

Sistemul HYBRID este conceput pentru a funcționa pe cont propriu. Bateria se încarcă automat în timpul condusului, datorită motorului pe benzină, fără să fie necesară conectarea vreunui cablu sau așteptarea. Deoarece fazele de decelerare sunt controlate automat pentru recuperarea energiei, utilizarea sistemului de frânare mecanică este, de asemenea, considerabil atenuată, cu o reducere a emisiilor de particule fine.

Funcționarea silențioasă în oraș este în beneficiul mediului și al locuitorilor din zonă. Pentru siguranța pietonilor, un zgomot ușor (AVAS) este emis atunci când mașina trece pe lângă ei cu o viteză de până la 30 km/h.

DS 3 HYBRID și DS 4 HYBRID 2024

În comparație cu DS 3 PureTech 130 Automatic, în ciclul combinat de omologare WLTP, aceste progrese se traduc printr-un câștig de aproape 20% în termeni de eficiență (1,2 litri de combustibil mai puțin necesari pentru a parcurge 100 de kilometri) și o reducere de 27 de grame de CO 2 pe kilometru.

Test Drive cu noul DS 7 1.6 PHeV AWD 300 CP EAT8 facelift 2024-Cea mai buna masina Made in France

Cumpara masina cu livrare pe loc la concesionarul Eurial Pantelimon.

eurial pantelimon

 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente