Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova intra in panica pentru ca se teme de starea podurilor rutiere

In urma cu cateva ore seful Direcţia Regională Drumuri şi Poduri (DRDP) Craiova a anuntat ca a trimis in teren echipe care sa verifice starea podurilor in urma cutremurului mic de ,5 pe scara Richter de astazi.

probleme poduri cnair, cad podurile cnair, pod pucioasa, pod milcoiu, pod rutier pericol cadere, 700 de poduri in pericol de cadere

Presa centrala atrage atentia ca la carma DRDP Craiova se afla un politruc care nu este specialist in drumuri si poduri, personaj venit din partea PNL.

“Un PNL-ist specializat în ”comunicare interculturală” e noul șef al drumurilor din Dolj. A fost și șef la Ape. El înlocuiește un inginer ”drumar” la Regionala de Drumuri Craiova.”

probleme poduri cnair, cad podurile cnair, pod pucioasa, pod milcoiu, pod rutier pericol cadere, 700 de poduri in pericol de cadere

,,Conducerea CNAIR SA solicită acordul Consiliului de Administraţie în vederea iniţierii demersurilor necesare detaşării în cadrul DRDP Craiova a domnului CĂLIN COSMIN PETRUŢ Şef Serviciu Mecanism Economic şi Sinteze Economice la Administraţia Bazinală de Apă Jiu şi numirea acestuia în perioada  suspendării contractului individual de muncă al domnului Bratu Bogdan Laurenţiu, dar nu mai mult de 4 luni”. (n.r Fostul şef DRDP Craiova, Bogdan Bratu a fost trimis în judecată, fiind acuzat că şi-a falsificat diploma de studii).

Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova

Consiliul de Administraţie al CNAIR este condus din această toamnă de Bogdan Pascu, un apropiat lui Dan Voiculescu.

Noi suntem curiosi cate dintre cele 700 de poduri administrate de CNAIR in 2018 care erau in pericol de cadere sunt inca in aceasta stare? Si cate sunt in zona Olteniei?

Directia Regionala Drumuri si Poduri (DRDP) Craiova

Italia a distrus complet podul Morandi din Genova! Romania inca are probleme GRAVE cu 700 de poduri

BREAKING Nou cutremur în Oltenia de 5,7 Richter, în același loc ca cel de luni/ Seismul s-a simțit puternic în zona de vest, sud și centru/ Seismul a fost urmat de 12 replici/ Nou cutremur de 4,3 pe Richter.

VIDEO CU ULTIMUL CUTREMUR DIN OLTENIA

Incompetentii de la CNAIR spun ca podul cazut de la Lutca nu era in administrarea lor! Insa cum ramane cu cele 700 care pot cadea oricand?

CNAIR este condus de incompetenti! Repara podul de le Cernavoda insa lasa troturarul inutil pus de Ceausescu

s s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente