Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Detalii in premiera cu noua berlina premium DS9 2021

DS 9 beneficiază de o nouă versiune a renumitei platforme EMP2 (EMP2 V2.3), cu unampatament extins pentru un spațiu remarcabil, în special pentru pasagerii din spate. SedanulDS 9 vine astfel în întâmpinarea clienților premium, din ce în ce mai exigenți.

Izolarea fonică și tehnicile acustice exclusive contribuie la un confort excepțional.


Rigiditatea amplificată a întregii structuri asigură un control precis la drum și o liniște dinamică, pe care DS Automobiles mizează foarte mult.Sunt propuse trei motorizări, două plug-in hybrid, E-TENSE 4×4 360 și E-TENSE 225, precum șiuna pe benzină, PureTech 225 EAT8.

Gama va fi completată în curând de o altă versiune plug-in hybrid, E-TENSE 250, ce oferă o autonomie mai mare.Rezultat al titlurilor câștigate începând cu 2018 în Formula E, DS 9 E-TENSE 4×4 360 esteversiunea de înaltă performanță, ce va fi asamblată în Franța, la uzina de la Poissy.

Dotat cutracțiune integrală inteligentă, motorul asociază două propulsoare electrice de 110 CP și 113CP și o motorizare PureTech de 200 CP, pentru o putere cumulată de 360 CP și un cuplu motormaxim de 520 Nm. Lista dotărilor include etriere de frână negre semnate DS Performance șijante speciale din aliaj 20” MUNICH.


În versiunea E-TENSE 225, DS 9 va putea parcurge 48 km cu zero emisii, grație bateriei de11,9 kWh. În modul hybrid, consumul de combustibil este de 1.5 litri/100km (WLTP), cu emisiide CO 2  de 33g/km.

DS 9 beneficiază de tehnologie de ultimă generație, precum DS DRIVE ASSIST, sistemul derulare autonomă de nivel 2, suspensia cu amortizare pilotată DS ACTIVE SCAN, faruri DSACTIVE LED VISION, sistemul de sunet FOCAL Electra, sistemul acces și pornire fără cheie ADML PROXIMITY, DS NIGHT VISION, tehnologia DS DRIVER ATTENTION MONITORING,sistemul de monitorizare activă a unghiului mort, recunoașterea extinsă a indicatoarelor rutiereși Active Safety Brake pentru frânare automata de urgență la viteze de până la 140km/.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente