Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Masina Anului 2021 in Marea Britanie este noua KIA Sorento! Cel mai bun SUV Carbuyer

Noua Kia Sorento a ajuns în vârful ierarhiei la cea de a zeceaediție a premiului ‘Mașina anului’ decernat în fiecare an de către prestigioasa publicație britanică Carbuyer, obținând trofeul atât în categoria ‘Best Large Family Car’ cât și în categoria generală‘Car of the Year’.


SUV-ul ‘navă amiral’ Kia continua palmaresul de succes al modelelor e-Niro,Picanto și Ceed, toate obținând distincții la edițiile precedente ale premiilor Best Car Awards decernate de Carbuyer.Premiile Carbuyer Best Car Awards au fost transmise live simultan miercuri, 25 noiembrie 2020,pe site-ul Carbuyer și pe canalul de YouTube al publicației, canal care se mândrește cu pestejumătate de milion de abonați.

Premiile s-au repartizat în 19 categorii diferite, încununând câteun câștigător pentru fiecare, înainte de a decerna în cele din urmă premiul general „Mașinaanului” celei de-a a patra generații a modelului Kia Sorento, premiu acordat în urma evaluării decătre întreaga echipă editorială de la Carbuyer.

Paul Philpott, președinte și CEO al Kia Motors UK a declarat: „Pentru Sorento să câștige acestpremiu este o realizare remarcabilă și care oferă un sentiment de mândrie și încurajare echipeiși partenerilor noștri din Marea Britanie.

Acest automobil demonstrează cât de departe am ajunsca marcă de la intrarea pe piața din UK în urmă cu aproape 30 de ani, oferind produse de înaltăcalitate, eficiente și dorite de către o categorie de clienți în continua creștere.

Câștigarea acestuipremiu de către Sorento este într-adevăr o mare mândrie și o recunoaștere binemeritată.”

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente