Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia lansează versiunea Prestige pentru Logan MCV

Aceasta este disponibilă în două variante de motorizare: pe benzină, 1.6 16V 105 CP şi pe motorină, 1.5 dCi 85 CP. Începând de mâine, 25 iunie, MCV Prestige poate fi comandat în reţeaua de agenţi autorizaţi Dacia. Preţurile variază în funcţie de variantele de motorizare şi echipare, astfel: MCV Prestige 1.6 16V 105 CP, varianta cu 5 locuri, poate fi comandat la preţul de 11 250 euro, iar varianta cu 7 locuri, la un preţ de 11 750 euro; MCV Prestige 1.5 dCi 85 CP, varianta cu 5 locuri, poate fi comercializat la un preţ de 12 400 euro, iar cea cu 7 locuri, la un preţ de 12 900 euro.

O ambianţă interioară cu un plus de confort Cea mai spaţioasă maşină din gama Dacia, Logan MCV, beneficiază odată cu această nouă versiune, de echipamente noi, disponibile în serie: jante de aluminiu, geamuri electrice spate, radio CD cu MP3 player, volan îmbrăcat în piele, tapiţerie Sable şi planşa de bord, în două nuanţe, negru şi bej. Noua tapiţerie conferă în interior, o armonie plăcută, oferind un plus de confort. Opţional, pot fi comandate, airbag-uri laterale, spaţiu depozitare plafon, plasă bagaje şi tabletă portbagaj pentru varianta cu 7 locuri.

Operaţiunea Porţi deschise revine În perioada 25-28 iunie, reţeaua Dacia din toata ţara sărbătoreşte lansarea în România a versiunii Sandero Stepway, a motorului 1.2 16V 75 CP, existent pe modelele Logan berlină şi Sandero, dar şi a versiunii, Prestige pentru Logan MCV, printr-o amplă operaţiune Porţi deschise. Weekend-ul începe mai devreme pentru cei care vor să testeze gratuit şi să comande modelele existente în gama Dacia. În plus, vizitatorii pot participa la o tombolă prin care se pot câştiga 5 vehicule Sandero.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente