Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fiat-Chrysler spune ca sunt prea multi constructori de automobile in lume

Astfel, John Elkann a mentionat ca marca italiana Fiat a afisat o scadere a vanzarilor de 25%, scadere care in ciuda ajutorului dat de marea majoritate a guvernelor statelor puternic industrializate nu a putut sa fie miscorata sesizabil.

Raspunsul lui Elkann la aceasta problema se gaseste in capacitatea foarte mare de productie a constructorilor de automobile, acestia nefiind capabili nici sa produca nici macar 50% din capacitatea uzinelor. Acest lucru inseamna ca inteaga schita a logisticii in marile uzine din lume este data peste cap, rezultatul fiind disponibilizarea muncitorilor atat din cadrul uzinei cat si din partea firmelor care realizaza subansamble pentru uzine.

Astfel, daca firma X nu mai produce 10 masini pe ora ci doar 5 atunci toti partenerii uzinei, cei care produc subansamble precum jante, scaune, parbrize voplesluri etc, trebuie la randul lor sa-si reduca capacitatea pentru a supravietuii. Astfel grupul Fiat este capabil sa produca aproape 1.000.000 de masini anual insa cererea este doar de 500.000 unitati.

In total boss-ul Fiat doreste ca marele concern Fiat-Chrysler sa produca anual doar 6-7 milioane de masini, dintre care cele americane sa nu depaseasca cifra de 4.000.000 unitati. Daca Fiat va semna un parteneriat si cu germanii de la Opel atunci cifra totala de masini ar putea sa fie mai mare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente