Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Toyota Prius este modelul castigator JD Power 2009

În Franţa, Toyota Prius este considerată pentru al treilea an consecutiv maşina care oferă cele mai mari satisfacţii proprietarilor, în timp ce în Marea Britanie, Prius a obţinut prima poziţie pe segmental maşinilor medii-superioare.

În cadrul studiului JD Power realizat în rândul deţinătorilor de autovehicule din Franţa în colaborare L automotive Magazine, Toyota a obţinut punctaj maxim la trei categorii. Toyota Aygo a fost desemnată de către clienţi drept maşina de oraş care oferă cea mai mare satisfacţie, pentru al doile an consecutiv. Proprietarii de Aygo s-au declarat mulţumiţi de consum, de costurile privind asigurările şi de serviciile post-vânzare. De asemenea, Toyota Yaris a fost desemnată câştigătoare la clasa mică, iar Toyota Prius a primit cele mai multe puncte pe segmentul maşinilor medii-superioare.

Proprietarii de Prius sunt cei mai buni ambasadori ai mărcii şi în fiecare an îşi susţin foarte putenic părerile în favoarea acestui model, declară Stephane Meunier, redactor şef al revistei L automotive Magazine. Conform studiului JD Power în colaborare cu revista What Car realizat în Marea Britanie, la capitolul modele, Toyota a obţinut cel mai mare punctaj la doua categorii. Toyota Aygo a fost poziţionată pe primul loc pe segmental maşinilor de oraş, iar Toyota Prius, la categoria autovehiculelor medii-superioare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente