Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia Duster 2023 are probleme la testul elanului! Este mai instabila chiar si decat versiunea Duster II din 2018

Jurnalistii spanioli care testeaza stabilitatea masinilor moderne din Europa atrag atentia asupra faptului ca Dacia Duster a devenit in ultimii ani o masina chiar mai putin stabila decat in trecut.

stabilitate dacia duster, probleme dacia duster 2023, testul elanului dacia duster, duster punte rigida spate, autolatest, recall, km77 dacia duster 2023, testeauto

Acestia au testat un Duster II in 2018 cand acest test al elanului a fost trecut cu o viteza de 73 km/h, iar Duster-ul II facelift 2023 a reusit sa-l treca doar cu o viteza de 71 de km/h.

stabilitate dacia duster, probleme dacia duster 2023, testul elanului dacia duster, duster punte rigida spate, autolatest, recall, km77 dacia duster 2023, testeauto

Si asta fara  sa mai spunem ca masina romanilor vine echipata standard cu celebrele anvelope premium Continental EcoContact 6 tires cu dimensiunea 215/60 R17 96H, anvelope probematice la capitolul aderenta pe uscat.

ATENTIE-Dacia Duster nu trece test-ul elanului! Pericol de rasturnare!

Aceelasi test a fost trecut de masina chinezeasca MG cu o viteza de 77 km/h fara probleme, masina echipata cu anvelope chinezesti Sailun.

Din pacate pentru fanii Dacia trebuie spus ca produsul construit la Pitesti este unul cu adevarat low-cost mai ales ca majoritatea modelelor au punte spate rigida precum aveau vechile Dacia 1300 din anii 70.

Renault Arkana E-Tech facelift 2023 are o punte spate low-cost de tipul celei de la vechea Dacia Logan I 2004

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente