Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ATENTIE-Dacia Duster nu trece test-ul elanului! Pericol de rasturnare!

Olandezii de la ANWB au testat masina romaneasca. Se pare că maşinile Dacia de succes din noua eră au de înfruntat aceleaşi obstacole. Dacia Logan s-a răsturnat la testul elanului, realizat de prestigiosul organism german ADAC, însă ulterior rezultatele au fost negate.

Acum este rândul suvului Dacia Duster, supus la un test de evitare a obstacolelor de către revista olandeză ANWB. Specialiştii olandezi au ajuns la concluzia că versiunea cu tracţiune faţă, Duster 4×2, neavând în dotare sistemul de control al stabilităţii ESP, are tendinţa de a se ridica periculos pe două roţi şi de a nu păstra traectoria. În condiţiile evitării bruşte a unui obstacol la o viteză de 65 km/h.

Răspunsul oficial al celor de la Dacia Renault în ce priveşte rezultatele testelor olandezilor a fost că modelul Dacia Duster a fost conceput pentru a se comporta sigur în cazul manevrelor bruşte, chiar dacă nu este dotat cu sistemul ESP. Iar din imagini se vede că maşina testată este departe de pericolul răsturnării, chiar dacă roţile se desprind, pentru puţin timp, de la sol.

Conform strategiei de marketing a celor de la Dacia doar modelul de top poate sa fie echipat cu sistemul de stabilitaet ESP. Restul NU! Nici macar optional! Oricum pentru a intelege mai bine situatia masinii vezi imaginile de mai jos. Noi credem ca sunt suficiente! Vezi link ANWB Olanda: http://www.anwb.nl/auto/nieuws-en-tips/archief,/2010/augustus/Dacia-Duster.html

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente