Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Dacia a realizat peste 1.5 milioane de masini pe baza platformei X90 (Logan, Sandero, MCV, si Pick-Up)

Este vorba de un vehicul Logan berlină, 1.2 75 CP, de culoare roşu passion, care va merge către un client din România. În cei aproape opt ani de la fabricarea la Mioveni a primului automobil Logan berlină, gama de vehicule dezvoltate pe platforma X90 a cunoscut o evoluţie constantă.

Astăzi ea cuprinde cinci modele (Logan, Logan MCV, Logan Van, Logan Pick-Up şi Sandero cu versiunea sa Stepway), disponibile în 13 versiuni de echipare şi două serii limitate pentru gama Sandero. Cadenţa de fabricaţie a uzinei Dacia este de 1389 vehicule/zi. În prezent, peste 90% din volumele de producţie sunt destinate exportului. Scurt istoric 2004 – Lansarea autoturismului Logan la Technocentre (iunie) 2006 – Lansarea Logan MCV la Salonul Internaţional Auto de la Paris (octombrie) 2007 – Lansarea modelului Logan Van (ianuarie)

Lansarea modelui Logan Pick-Up la Salonul Auto de la Bucureşti (octombrie) 2008 – Lansarea modelului Dacia Sandero la Salonul Internaţional de la Geneva (martie) Lansarea facelift-urilor Logan (iulie) şi Logan MCV (octombrie) 2009 – Lansarea versiunii Stepway pentru Dacia Sandero (iunie)

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente