Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Conform celor de la Lifenews.ro Ford are mari sanse sa dea afara sute de muncitori romani de la Craiova

In prezent Ford are 6.300 de angajati in aceasta uzina insa peste 1.600 dintre ei inca erau in somaj tehnic, adica capacitatea de productie scazuta nu are nevoie de acest moment de cei 1.600 de muncitori.

Neavand contractul de munca prelungit cei 1.600 de muncitori aflati in somaj tehnic au mari sanse sa fie conceditati definitiv in aceasta luna.

Ford Puma este construit la Craiova insa datorita pretului foarte mare de achizitie ramane o masina cu un succes doar in Europa de Vest pe acele piete foarte puternice.

In Romania un Puma de Craiova cu un motor de baza 1.0 EcoBoost de 125 CP poate ajunge la un pret de peste 30.000 euro TVA inclus in timp ce tot Ford vinde un Kuga produs in Germania sub 20.000 euro.

Oficial constructorul NE SPUNE ELEGANT CUM CONCEDIAZA MUNCITORII ROMANI:

“Ford revizuiește constant nevoile de angajare pe baza cererii pieței și a eficienței procesului de producție. Având în vedere situația actuală a industriei în care operăm, confirmăm faptul că o parte dintre contractele individuale de muncă pe perioadă determinată ale unor angajați de la fabrica Ford de la Craiova nu vor fi prelungite”, menționează Ford.

Conform celor de la Lifenews informații neverificate arată însă că ar fi vorba despre circa 200 de persoane.

Sursa: LifeNews

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente