Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Fabrica Nokian Tyres din America de Nord a primit Certificare ISO 9001

Nokian Tyres a dezvăluit locația Dayton a noii fabrici din America de Nord în mai 2017. Experții înproducție ai companiei au început să proiecteze standarde stricte de gestionare a calității carevizează fabricarea de anvelope sigure și sustenabile, în conformitate cu procesele și politiciledetaliate aflate în vigoare și în celelalte două unități de producție ale companiei, în Nokia, Finlanda șiVsevolozhsk, Rusia.

Certificarea a fost obținută în mai puțin de șase luni de la deschiderea fabricii.„Suntem onorați să primim recunoașterea sistemului nostru de calitate.

Deși fabrica funcționează doarde câteva luni, procesul calității este foarte asemănător celui deja existent în fabricile mai vechi și maiexperimentate.”, spune Teppo Huovila, Vice President, Quality & Sustainability.Procesul intensiv de certificare ISO 9001 include audituri efectuate de un organism de certificareextern independent și de personal intern instruit pentru acest proces.

Toate cele trei fabrici globaleNokian Tyres dețin în prezent certificarea ISO 9001.Compania intenționează să introducă noi produse pentru șoferii din America de Nord în următoarele luni.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente