Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

COLAPS TOTAL pe Centura Bucuresti! Ajungi mai repede la Pitesti decat in partea cealalta a Capitalei

Si evident vorbim de luna iulie care are un trafic rutier extrem de lejer comparata cu o luna septembrie sau martie a fiecarui an.

Chiar si asa, un sofer din Bucuresti din zona Militari ajunge mai repede la Piesti pe o distanta de  110 km decat in zona de Est a Capitalei care se afla la doar 28 de km distanta.


Aceeasi situatie este intalnita si in sens invers, respectiv pana la Drajna ( peste 100 de km) decat in cealalta zona a Capitalei.

De vina sunt toate guvernele Romaniei din 1990 si pana in prezent care NU AU FOST IN STARE SA LATEASCA Centura Bucuresti.

In loc sa mergi cu masina 35 de km in doar 20 de minute in regim de autostrada, bucurestenii si toti cei care vina in Capitala parcurg aceasta distanta in peste 70 de minute in afara orelor de varf.


Daca prinzi un trafic de dimineata sau 18.00 atunci aceeasi distanta se parcurge in minim doua ore, adica exact timpul pe care o masina poate sa-l faca de la Bucuresti la Constanta ( 250 de  km!).

Din pacate nici aceasta guvernare nu a fost in stare sa inceapa lucrarile la Autosteada 0 sau sa inceapa lucarile la Centura Bucuresti, adica acest trafic urmeaza sa fie la aceelasi nivel incat 6-10 ani din acest moment!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente