Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Chinezescul MG4 EV este mai ieftin cu 10.000 euro decat un Renault Mégane E-Tech, insa si mai dinamic in viraje

Spaniolii de la Km77 a testat in cadrul testelor de evitare masina chinezeasca MG4 EV, rezultatul fiind unul extrem de bun pentru aceasta.

Jurnalistii spun ca masina chinezeasca este mai dinamica in viraje, iar pretul de vanzare al sau este in medie cu pana la 10.000 de euro mai mic.

MG4 EV, pret MG4 EV, lansare romania MG4 EV, test drive MG4 EV, renault megane e tech vs MG4 EV, autolatest, probeleme renault ZE

Viteza maxima de intare in testul elanului a fost de 74 km/h, performanta foarte buna pentru o masina de volum chinezeasca.

MG4 EV, pret MG4 EV, lansare romania MG4 EV, test drive MG4 EV, renault megane e tech vs MG4 EV, autolatest, probeleme renault ZE

Tesla a reusit in schimb sa atinga cele mai bune note la aceasta proba, centrul de greutate mic fiind principalul motiv pentru care aceste masini sunt dinamice.

In Ungaria un asemenea model ajunge sa fie vandut cu suma de 32.000 euro, iar un Renault Megane E-Tech cu tot cu Rabla Plus ajunge la suma de 41.500 euro!

Poti configura masinile MG AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

9 COMMENTS

 1. Megane E-Tech pleaca de la 23700 eur dupa rabla plus. Stiu ca Autolatest are un fix impotriva Renault dar o cam dati in penibil. Iar MG4 zici ca e desenat de un copil de la gradinita.

  • La un nivel de echipare similar cu cel de la MG pretul lui Megane E Tech cu tot cu rabla plus este de 41.500 euro!
   Chinezii vand aceeasi masina FARA RABLA cu 32.000 euro, si daca vine in Romania si punem Rabla Plus ajungem la un posibil pret final de 20.500 euro!
   Sa vedem atunci ce fac francezii la capitolul vanzari!

 2. Autolatest, aveți desigur dreptate! Mulți macaci nu au fost spălați la creier de comunism dar sunt de capitalism,că are detergent propagandistic mai pervers! 😜China este deja lider mondial absolut, şi aşa cum a întrecut la telefonie mobilă pe toți,va întrece şi la maşini, tehnică spațială, armament.Vă respect că spuneți adevărul. Nu mulți mai au cohones să o facă. Succes!!!

  • Are dreptate domnul Constantin, la telefonie mobila primele 2 companii sunt Samsung și Apple, firme chinezești după cum susține dumnealui, or fi chinezii primii dar la copiat. Au mai existat prin Romania la vânzare niste Geely care rugineau mai ceva că Dacia 1310 și care au avut vânzări fantastice de nu mai vezi niciuna pe străzi.

 3. Chinezii daca nu dau macar 7 ani garantie ffull jucariei astea tre sa fii amator de ruleta ruseasca pentru a o cumpara.
  Nu multi romani pot sa citeasca blogurile rusesti unde se pot vedea problemele cu chinezariile astea, ce sunt de mult timp vandute pe acolo.
  Dincolo de asta, nici pe Renault n as da banii avand doar 3 ani garantie.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente