Cele mai bune anvelope de iarna sunt indiscutabil cele produse de Nokian Tyres- Detalii Nokian WR Snowproof

Articole Interesante

Cel mai nou produs din gama de anvelope de iarnă Nokian Tyres pentru sezonul care urmează este Nokian WR Snowproof, care oferă o experiență decondus sigură și confortabilă.


Nokian WR Snowproof este o nouă anvelopă de iarnă premium creată pentru a oferi siguranță,indiferent de condițiile meteorologice. Aceasta prezintă o combinație excepțională de aderență deprimă clasă și oferă șoferilor o experiență de condus previzibilă și echilibrată.

Anvelopa Nokian WR Snowproof oferă o aderență excepțională pe drumuri înzăpezite și acoperite delapoviță – o caracteristică necesară și dorită de șoferi.

Aderența fermă se bazează pe noul conceptAlpine Sense Grip. În plus, compozitul unic din cauciuc Alpine Grip garantează performanțe excelentela temperaturi variate, în condiții de iarnă dintre cele mai diverse.„În această anvelopă de iarnă premium ecologică, fiecare bloc de rulare și striație are un rol specific,oferind siguranță și confort în timpul condusului. Manevrabilitatea este echilibrată și ușor de controlat,chiar și în condiții de drum neașteptate.

Nokian WR Snowproof vine cu o rezistență foarte redusă larulare, ceea ce înseamnă un consum scăzut de carburant și emisii reduse.,” explică Martin Dražík,Product Manager, Nokian Tyres Europa.

Noile anvelope sunt disponibile în categoriile de viteză Q (160km/h), T (190km/h), H (210 km/h), V(240 km/h) și W (270 km/h), iar dimensiunile acoperă 55 de produse, de la 14 la 20 de inci. Noua anvelopă Nokian WR Snowproof va fi disponibilă pentru consumatori începând cu această toamnă.

Anvelopele Nokian WR SUV 4, ideale pentru o senzație de rulare controlată și previzibilăAnvelopa de iarnă Nokian WR SUV 4 este special dezvoltată pentru posesorii de SUV-uri, asigurândcele mai bune performanțe pe zăpadă, lapoviță și ploi abundente. Senzația de rulare este controlatăși previzibilă atât pe carosabil alunecos, cât și pe asfalt curat, fie că se rulează pe autostradă la vitezeridicate, în traficul urban aglomerat sau pe serpentinele din zonele montane.

Această anvelopăpremium oferă o performanță excepțională pe zăpadă, manevrabilitate sigură pe asfalt umed și uscat,precum și rezistență la acvaplanare.

Testată alături de 5 competitori premium, anvelopa Nokian WRSUV 4 a excelat în materie de aderență laterală pe zăpadă și frânare pe zăpadă și gheață.„Datorită caracteristicilor versatile pentru iarnă, manevrabilității excelente și construcției specificeSUV-ului, Nokian WR SUV 4 este anvelopa perfectă pentru iernile europene.”, completează MartinDražík.Anvelopa Nokian WR SUV 4 este disponibilă în categoriile de viteză H (210 km/h), V (240 km/h) și W(270 km/h), iar dimensiunile acoperă 57 de produse, de la 16 la 21 de inci.

Anvelopele Nokian WR A4, un mix performant între manevrabilitate și aderențăAnvelopa de iarnă pentru mașini sport, Nokian WR A4, îmbină în mod optim manevrabilitatea extremde performantă şi aderenţa solidă pe timp de iarnă, asigurând un condus echilibrat în cazulschimbărilor rapide de vreme. Nokian WR A4 dispune de un profil asimetric al benzii de rulare, carepermite un condus precis şi adaptat, atât pe drumuri uscate, cât și pe drumuri umede.Manevrabilitatea excelentă, indiferent de condițiile de vreme, se bazează pe mai multe inovaţii.

Încazul unei ninsori, anvelopa își păstrează aderenţa pe straturile groase de zăpadă şi lapoviță. NokianWR A4 are o rezistenţă extrem de redusă la rulare, un consum îmbunătăţit de combustibil şi emisiimai reduse decât competitorii săi tradiţionali.

„Proprietăţile de siguranţă ale Nokian WR A4, un campion al vremii capricioase de iarnă, au fostajustate la centrul de testare al Nokian Tyres „White Hell” din Ivalo, Laponia.

Proprietăţile anvelopeiîn condiţii de ninsoare au fost optimizate cu ajutorul unei metode unice de testare a acvaplanării,disponibile pe circuitul din Nokia. Proprietăţile exemplare pe carosabil umed şi uscat au fostperfecţionate pe pistele de testare din Europa Centrală, în Germania şi în Spania.,” adaugă Martin Dražík.

Aceste anvelope premium de iarnă destinate vehiculelor extrem de performante sunt disponibile îndimensiunile de la 16 la 21 inci, iar categoriile de viteză sunt de la H (210 km/h) până la W (270km/h). Această selecţie versatilă include și dimensiuni pentru vehicule electrice moderne, cum ar fiTesla Model S.

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente