Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Perpetoo este primul serviciu de car sharing între persoane fizice din România-Vom vedea disparitia firmelor de rent a car

Pentru a intelge mai bine cum functioneaza acest sistem trebuie spus ca daca vrei sa inchiriezi o masina printr-o companie rent a car traditionala platesti un avans considerabil plus o taxa extra de asigurare a masinii care de fapt nu asigura nimic.

CUM FUNCTIONEAZA?


Procedura de închiriere decurge simplu. Proprietarii de maşini listează autoturisme pe platformă, acestea putând fi ulterior închiriate de persoanele care au nevoie de o maşină pentru a se deplasa.

Toate autoturismele beneficiază de o poliţă Casco, special concepută pentru un astfel de tip de serviciu, aşa încât riscul asociat închirierii este minim, atât pentru proprietarul maşinii, cât şi pentru cel care închiriază. Plata serviciului de închiriere este realizată online.

MOARTEA FIRMELOR DE RENT A CAR by Perpetoo


Serviciul de peer to peer car sharing pus la dispoziţie de perpetoo.com are avantajul de a oferi utilizatorilor libertate de mişcare şi, per ansamblu, poate fi chiar mai avantajos ca preţ decat alte variante de transport.

Totodată, în comparaţie cu firmele de închirieri maşini în stil tradiţional, platforma perpetoo.com prezintă avantajul că „nu impune taxe suplimentare sau ascunse, toată activitatea desfăşurându-se în mod transparent şi într-un mediu bazat pe încredere.


Proprietarul decide singur ce tarif va percepe pentru o zi de închiriere şi are libertatea totală de a închiria maşina doar utilizatorilor ce îi conferă încredere”, a spus fondatorul platformei, Aurelian Marin.

Autoturismele pot fi închiriate pentru o perioadă minimă de 3 ore şi maximă de până la 30 de zile.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente