Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autoturisme cautate de autoritatile din Olanda si Germania, depistate in PTF Bors si PTF Nadlac II

Se pare ca avem hoti de masini cu adevarat retardati pentru ca nici macar astazi nu stiu ca, daca fura o masina din Europa de Vest aceasta este imediat data in urmarire generala, informatii care ajung imediat la Politia de Frontiera a Romaniei:

Politia de Frontiera Autoturisme căutate de autoritățile din Olanda şi Germania, depistate în PTF Borș şi PTF Nădlac II Poliţiştii de frontieră din cadrul punctelor de trecere a frontierei Borș şi Nădlac II au depistat la controlul de frontieră două autoturisme mărcile Mazda CX-5 şi BMW 640D xDrive, estimate la valoarea totală de aproximativ 64.200 de euro, aflate în atenţia autorităţilor din Olanda şi Germania.

Autoturisme cautate de autoritatile din Olanda si Germania, depistate in PTF Bors si PTF Nadlac II, bmw 640d, mazda cx5, hoti prosti masini

Primul caz s-a inregistrat în data de 25.10.2022, când în Punctul de Trecere a Frontierei Borș, judeţul Bihor, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean român la volanul unui autoturism marca Mazda CX-5, înmatriculat în Germania.

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat faptul că autoturismul figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Olanda, în urmă cu o săptămână (12.10.2022), documentele de înmatriculare și plăcuțele fiind contrafăcute.

Bărbatul a declarat faptul că este şofer al unei firme de transport, neavând cunoștință că autoturismul este semnalat furat sau căutat de autorităţi.

Drept urmare, autovehiculul (în valoare estimată de aproximativ 25.000 de euro) a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Borș, în continuare fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire, iar la finalizare vor fi luate măsurile legale ce se impun.

Autoturisme cautate de autoritatile din Olanda si Germania, depistate in PTF Bors si PTF Nadlac II, bmw 640d, mazda cx5, hoti prosti masini

Al doilea caz a avut loc azi dimineaţă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac, unde s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, un cetăţean român, în vârstă de 28 de ani.

Bărbatul se afla la volanul unui autoturism cu remorcă, ambele înmatriculate în România, iar pe remorcă transporta un autoturism marca BMW 640D xDrive, înmatriculat în Austria.

Pentru autoturismul tractat, șoferul a prezentat certificate de înmatriculare emise de autoritățile din Austria. La verificări, au existat suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor în cauză, motiv pentru care s-a procedat la efectuarea unor cercetări suplimentare în urma cărora s-a stabilit faptul că nu îndeplinesc condițiile de fond și formă, fiind false.

În urma verificărilor în bazele de date, s-a constatat faptul că autovehiculul figurează ca „bun căutat pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Autoturismul, în valoare estimată de 39.200 de euro, a fost indisponibilizat la sediul instituţiei, iar în cauză poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăinuire și fals material în înscrisuri oficiale, urmând ca, la finalizare, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Autoturisme cautate de autoritatile din Olanda si Germania, depistate in PTF Bors si PTF Nadlac II, bmw 640d, mazda cx5, hoti prosti masini

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente