Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autosoft deschide o noua unitate service in Bucuresti in zona Titan! Deschiderea este in martie 2020

Este vorba de noul sediu din zona Titan care vine sa indeplineasca cerintele clientilor din aceasta zona, clienti care pana acum erau nevoiti sa mearga in celelalte locatii din Bucuresti.

Incepand cu luna viitoare in fostul sediu al francezilor de la Norauto Titan vom avea cel mai performant service de roti din Capitala Romanieie.

In noua locatie Autosoft clientii primesc urmatoarele servicii: 

-Service Roti Auto

-Geometrie Roti 3D

-Incarcare Freon

-TPM

-Asistenta Rutiera

CE REPEZINTA AUTOSOFT PENTRU CLIENTII DIN BUCURESTI?

Hotel anvelope

Cazeaza-ti cele patru roti in conditii perfecte la un hotel de patru cercuri.
Nu-ti mai cara anvelopele in garaj sau, si mai rau, in balcon.

Lasa-le la un hotel de anvelope! Platesti la inceput contravaloarea a patru luni de depozitare iar restul la ridicarea setului. Pentru mai multe detalii despre acest serviciu, cere informatii tehnicienilor din service-urile Auto Soft. citeste mai mult.

Service mobil

Cand drumul la vulcanizare nu e o optiune buna pentru tine, venim cu service-ul mobil acasa, la birou sau oriunde ai nevoie! Cu ajutorul service-ului mobil ai parte de vulcanizatori dedicati pentru a reduce stresul si a economisi timp. Fiecare service mobil este echipat cu aparatura moderna, necesara pentru serviciile de montaj si echilibrare roti.

In plus, ai posibilitatea de a alege anvelope noi din cele 60.000 de produse disponibile in stocul nostru, iar noi venim la tine cu produsele alese, gata sa efectuam serviciile de care ai nevoie cu multa atentie, in timp util. citeste mai mult.

Echilibrari dinamice

Prin echilibrarea periodica si corecta a rotilor eviti aparitia uzurii neuniforme a anvelopelor. Daca exista anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate, miscarea de rotatie a rotii nu mai este cea normala, aparand batai sau vibratii ale volanului la anumite viteze.

La aparitia fenomenelor de mai sus te asteptam la echilibrarea rotilor.
In orice service Auto Soft, echilibrarea se face pe masini performante cu o precizie ridicata si intr-un timp minim.

Indreptari jante

In urma impactului cu borduri sau alte denivelari, janta sufera deformari ce duc la dezechilibrarea rotii. Folosirea acestei roti in continuare va conduce in mod cert la uzura neuniforma a anvelopei si la scurtarea vietii acesteia.

Semnele acestui fenomen sunt aceleasi de mai sus. La fel, te asteptam la o operatie de indreptat jante, urmata de echilibrarea rotilor. citeste mai mult.

Geometria directiei
Vorbim despre alinierea rotilor fata de directia de mers si a unei roti fata de cealalta. E clar cat e de importanta pentru manevrabilitatea si siguranta masinii.

Orice abatere de la paralelism duce la uzura neuniforma a anvelopelor si a sistemului de suspensie. De aceea e bine sa vii la o verificare a geometriei la maxim 10.000 km parcursi.

In conformitate cu principiile noastre, incercam sa reducem pe cat posibil timpul pe care il petreci in service-urile noastre. Astfel plecand inca de la operatii simple precum montarea/demontarea rotilor folosim echipamente pneumatice care asigura o eficienta ridicata. citeste mai mult

Montari – demontari

Toate standurile noastre sunt dotate profesional cu pistoale, rampe si cricuri pneumatice. Putem sa montam/demontam anvelope cu diametre mari si talon foarte mic pentru autoturisme sport.

Anvelopele de acest tip sunt dificil de montat in cazul folosirii unei masini normale. In acest caz ar apare riscul de a deteriora janta/anvelopa.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente