Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Tesla Motors castiga 90% din intreaga piata de masini EV din SUA in 2019- VW este in COLAPS cu al sau ID3

Pe scurt spunem ca in SUA piata este dominata de catre Tesla Motors pentru simplul fapt ca americanii sunt singurii care chiar au propria lor fabrica de acumulatori pentru aceste masini electrice.

Cele 200.000 de masini noi Tesla vandute n SUA pe intreg anul 2019 ne arata noua celor din Europa ca trebuie sa ne asteptam in anii care urmeaza la o DECADERE clara a unor branduri auto precum VW, BMW, Porsche, Opel, Fiat sau PSA pentru simplul fapt ca acestia din urma au mari lacune cand vorbim de masinile electrice.

Renault cu al sau ZOE sufera pentru ca nu are propria fabrica de acumulatori asemenea celor de la Nissan cu al lor Leaf, ambii cumparand baterii de la Panasonic.

Singurii care au sanse reale sa vanda masini electrice cu miile in Europa sunt cei de la KIA si Hyundai pentru ca sunt singurii care au in acest moment o uzina de acumulatori auto LGChem care produc baterii exclusiv pentru aceste doua marci.

Si evident nu putem uita de Tesla care anul acesta incepe productia uzinei GigaFactory de la Berlin unde urmeaza sa produca gama Tesla Model Y, o masina mai buna si mai ieftina decat un VW iD3 care din pacate are probleme cu lipsa acumulatorilor si lipsa unui soft care sa permita masinii sa functioneze.

Adica intrega putere financiara si tehnologica a celor de al VW se vede pusa acum in discutie pentru simplul fapt ca VW a PROMOVAT IN ULTIMII 20 DE ANI DOAR MOTORUL DIESEL TDI!

Renault este singurul constructor european care are deja o istorie in producerea de masini electrice de volum, gama ZOE generatia II fiind deja preconizata ca fiind un best seller in Europa, evident dupa Tesla Model 3!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente