Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW, Seat, Skoda si Audi au probleme TEHNICE cu motoarele 1.5 TSI EVO EA211 si 1.0 TSI

Ei bine noi cei de la Autolatest nu ne facem ca nu stim despre ce este vorba si prezentam un nou caz in care VW se afla intr-o situatie extrem de nefavorabila in anul 2020.


Acum vorbim de doua cele mai noi motoare ale VAG Auto Germania, respectiv motoarele cu 3 cilindri 1.0 TSI care echipeaza intreaga gama la un nivel de echipare de baza insa si mai noul 1.0 TSI EVO 2020 codurile CHYA, CHYB, CSEB, DHS.

Acesta din urma ACT are patru cilindri si ofera 150 CP DACA si a fost dezvoltat de la zero de VW in 2017 pentru a scapa cat mai repede de vechiul motor 1.4 TSI care a fost recunoscut ca fiind cel mai prost motor VW din ultimii 50 de ani.

Vezi istoria lui 1.4 TSI AICI!

Acum vedem din nou cum VW nu reueste sa puna in ordine un motor simplu pe benzina, adica mii soferi au inceput sa se planga de faptul ca aceste motoare intra intr-un regim de functionare ABERANT la turatii joase care poate duce chiar si la un incident rutier daca soferul nu este pregatit.

La rece in sute de cazuri motorul functioneaza fara probleme insa dintr-o data turatia creste cateva sute de rpm dupa care aceasta revine la zona dorita de sofer. Vorbim de un simpton asemenatoar cu cel al unei clapete de acceleratie defecte care functioneaza alternativ.


Aceasta functionare defectuoase are acum si un nume nou: VW kangaroo!

VW a recunoscut recent ca are aceste probleme tehnice si pregateste un amplu recall jn service pentru aceste motoare care au fost deja fabricate in sute de mii de exemplare in Europa!

Sursa AICI AICI


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente