Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Audi S5 vs BMW M3

Diferentele dintre cele doua masini sunt realtiv mari, respectiv una dezvolta o putere maxima de aproximativ 350 CP, si una dezvolta peste 420 CP. La prima vedere lucrurile sunt clare si anume nou Audi S5 nu are nici o sansa in fata mai puternicului BMW M3. Realitatea a demonstrat insa ca diferenta de aproximativ 80 de CP dintre cele doua masini realmente conteaza.

Asa cum o spun si colegii nostri din SUA, noul BMW M3 are cel mai bun motor V8 pe benzina din lume. Diferentele dintre cele doua masini se gasesc la capitolul rafinament si carcater rutier, unde BMW-ul M3 este mai exact si agil indiferent de suprafata de rulare, iar noul S5 este intr-o oarecare masura o masina mai echilibrata pentru un condus alert insa nu dus spre limite. BMW M3 este o masina de circuit pentru sosea iar Audi S5 este o masina de sosea pentru sosea.

Diferenta de pret este sesizabila si diferentiaza de la inceput cele doua sportive. Concluzia editorilor americani a fost unanima si anume BMW M3 este superior oracarui Audi S5. Poate doar RS4?

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente