Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Noul Ford Focus a fost lansat in Romania

Noua generaţie Ford Focus încorporează elementele cheie ale limbajului de design kinetic, un interior îmbunătăţit, noi dotări şi tehnologii, care combină performanţele ecologice şi manevrabilitatea dinamică.

Focus nu încetează să ne surprindă. Cel mai bine vândut model Ford în Europa are deja o nouă înfăţişare, care îi va consolida cu siguranţă acest statut. Ne aşteptăm la performanţe ridicate pe piaţa românească, având în vedere că se numără printre cele mai solicitate modele din gama Ford, a declarat Cătălin Gavra, director general Romcar. În cei 10 ani de la lansarea iniţială a modelului Focus în 1998, au fost produse în Europa aproximativ 5 milioane de vehicule. Succesul acestui model este reflectat şi de numeroasele premii câştigate. Ford Focus este singura maşină din lume care a primit prestigiosul premiu Maşina Anului atât în Europa, cât şi în America de Nord şi a câştigat peste 80 de premii doar în Europa.

În România, Focus are mai mult de 20000 de posesori. Noul Focus va fi disponibil în toate cele patru variante de caroserie: trei, patru, cinci uşi şi break, iar gama de modele satisface exigenţele oricărui tip de solicitare. La nivel introductiv gama de echipare Ambiente oferă un raport confort/preţ deosebit de avantajos, fiind urmată de gama Trend care posedă mai multe dotări ce îmbunătăţesc nivelul de confort şi siguranţă. La nivelul premium de echipare noul Focus va fi disponibil în variantele Ghia şi Titanium.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente