Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Caravana Hyundai la Sibiu

In cadrul expozitiei organizata vis-a-vis de Casa de Cultura a Sindicatelor din Sibiu au fost expuse, intr-o desfasurare unica si grandioasa, autoturismele Hyundai comercializate in Romania.

Vedetele expozitiei, Noul Hyundai i30 CW si noul Hyundai i10 sunt impreuna cu celelalte elemente ale Caravanei Hyundai GoodWill Ball – au reprezentat, pentru 3 zile, un important punct de atractie pentru sibieni. Hyundai I 10 ataca clasa mini cu o serie de calitati incontestabile: dimensiuni reduse, exterior elegant, interior bine gandit si functional, consum mic de carburat, fiind o masina de oras completa si corecta din toate punctele de vedere si la un pret foarte bun. Modelul i30cw este un nou tip de vehicul CW care a luat inspiratia de la modelul i30 si i-a adaugat spatiu, flexibilitate si puterea de incarcare a unui SUV. Un prieten adevarat pentru familie sau un capital important in afaceri, proiectat cu calitatea, integritatea si inteligenta necesare pentru a se integra in programul aglomerat din zilele noastre si pentru a satisface cerintele din ce in ce mai stricte.

Evenimentul a beneficiat de o festivitate de deschidere în ziua de 21.03.2008 ora 18.00, în prezenţa unei numeroase asistenţe, fiind onorati de participarea celor mai importanti oameni din presa locala şi a altor personalităţi publice locale. Urmatoarea etapa a Caravanei Hyundai Goodwill Ball se va desfasura in Sfantul Gheorghe, in perioada 28 – 30.03.2008, pe platoul din fata hotelului Bodoc.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente