Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Americanii de la Ford nu mai construiesc uzina de baterii din Turcia! Anuleaza Ford modelele Puma electric si E-Transit Courier de Craiova?

Fanii Ford Europa au primit o veste foarte proasta, respectiv Ford Otosan care detine si uzina de la Craiova nu mai construieste uzina de baterii din Turcia.

De vina sunt vanzarile foarte slabe ale masinilor electrice Ford, insa si politica economica a lui Recep Tayyip Erdoğanc care devine anti americana.

e courier transit cariova

Vom vedea in anii care urmeaza schimbari mari pe plan economic, respectiv retragerea americanilor din tarile care sunt totalitare.

La Craiova viitorul uzinei conduse de turcii de la Koç Holding Ford Otosan incepe sa devina discutabil pentru ca daca Ford USA renunta la aceasta colaborare uzina din Romania urmeaza sa vanda masini sub alt brand in afara de Ford.

Ford Romania/Otosan a decis ca prima fabrica de baterii Ford europeana urmeaza sa fie construita in Turcia nu la Craiova

In prezent Ford Craiova produce gama Puma care este un best-seller European, insa viitoarele E-Transit Courier si Puma EV nu au sanse sa iasa in productia de masa asa cum dorea Ford la inceputul anului.

Puma electric

Despre E-Transit Courier Ford a spus ca este una dintre cele mai bune masini EV comerciale din Europa, insa anuntul ca uzina de baterii din Turcia ramane doar un proiect, si modelele E-Transit Courier sau Puma EV raman in impas.

ford craiova vanduta turcilor, Otosan Koç Holding A.Ş. craiova, productie utilitare Otosan Koç Holding A.Ş. craiova, autolatest, ev otosan

Compania LG Energy Solution (LGES) care trebuie sa ofere know-how turcilor a decis ca renunta la colaborarea cu Ford Otosan, acestia urmand sa renunte la planurile constructiei uzinei de baterii in Turcia.

Regula Rules of Origin are mari sanse sa faca imposibila vanzarea de masini electrice Ford Otosan produse la Craiova

ford otosan Rules of Origin, regula ue Rules of Origin, baterii turcia Rules of Origin ford, ford lg chem turcia, autolatest, probleme

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA ajuta Autolatest Romania sa ramana obictiva in continuare: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

Socant! Un Ford Puma de Craiova cu 3 cilindri si 999 cmc este mai scump decat un Cadillac CT5 de 237 CP AT10 2023

 

s  s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente