Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ABT a lansat noul Audi AS4

Astfel, sportivitatea eleganta a modelului de mare serie a primit un nou look, mult mai dinamic. Acesta poarta numele de ABT AS4 si reprezinta o varianta imbunatatita a versiunii sport ABT Sportsline.

Pentru a face ferict orice posesor ABT a lucrat si sub capota unde, aum, motorele au primit cate un chip-tunig. Cel mai mic motor al gamei este reprezentat de agregatul de 1.8 litri TFSI care dezvolta acum o putere maxima de 200 CP ( +40 CP fata de versiunea de serie). Daca se doreste si mai multa putere ABT poate duce acest patru in linie de 1.8 litri pana la un nivel de 240 CP datorita unui sistem ABT de supraalimentare. Gama diesel nu a fost uitata la randul sau, motorul de doi litri TDI dezvoltand o putere maxima de 170 CP sau 200 CP cu ajutorul pachetului ABT power S.

Motoarele mari cu 6 cilindri in V de 2.7 litri TDI si 3.0 TDI au si ele puteri mai mari, acesta ajungand sa dezvolte 270 CP, respectiv 300 CP. In rest modificarile noului A4 decurg ca la carte prin echiparea masini cu discuri de frana supradimensionate de 380 mm, si echiparea sa cu o suspensie sport.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente