Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda3 câştigă medalia de aur TUV

Locul doi în topul celor mai bune vehicule la mâna a doua în 2008 este ocupat de Mazda2. Raportul german de calitate include 194 de modele, fiind realizate mai mult de şapte milioane de verificări. Topul are în vedere rezultatele obţinute pe baza a 160 de criterii, printre care sistemul de iluminare, sistemul electric, frâne, şasiu, sistemul de evacuare etc.

Rezultatele Raportului sunt actualizate şi publicate anual, fiind considerate extrem de relevante pentru posesorii de autoturisme din Europa. Raportul de Calitate TUV 2008 menţine pe primele locuri vehicule ale constructorilor japonezi şi germani. Deţinătoarea medaliei de aur, Mazda3, are 1,2 rată de defectare în categoria vehiculelor cu o vechime de 2-3 ani, în timp ce Mazda2 are o rată de defectare de 1,4. Pe locul trei se clasează VW Golf şi Ford Fusion (2,2% rată de defectare), urmate de Honda Jazz (2,3% rată de defectare).

Cristian Rigu, Country Manager Mazda în România declară: Calitatea ridicată şi relaţia cu clienţii reprezintă elementele de bază ale brand-ului Mazda. Faptul că Mazda a câştigat primul loc în Raportul de Calitate TUV dovedeşte încă o dată viabilitatea strategiei noastre.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente