Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Phantom vs Flying Spur

In cadrul Salonului Auto de la Bucuresti vizitatorii pot sa vada doua dintre cele mai dorite automobile automobile din lume. Ele sunt limuzinele Rolls Royce Phantom si Bentley Flying Spur.

Din pacate cu regretele de rigoare trebuie sa spunem ca in acest segment deosebit de exclusivist sunt trei concurenti si anume cel de-al treilea, Maybach, nu este de fata la SIAB deoarece cu ceva vreme in urma a fost organizat parcul lui Tiriac unde miliardarul in euro a decis ca este mai bine ca el singur sa organizeze un mini salon unde sa-i expuna toate marcile detinute. Printre acestea a fost bineinteles prezent si un impunator Maybach 62, concurentul de baza al limuzinelor prezente la SIAB.

Despre cele care sunt prezent la Romaero Baneasa putem spune ca, in ciuda faptului ca sunt marci britanice, proprietarii lor sunt germani. Astfel Rolls Royce este detinut de renumitul constructor de automobile de mare serie BMW, iar Bentley este cea mai luxoasa marca detinuta de constructorul de automobile VW. Rolls-ul este fara discutie o vitrina tehnologica a industriei auto din prezent. 

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente