Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mercedes are un depozit de piese originale la Oradea/ primul pas in logistica mercedes romania, mercedes scade timpul de astepare pentru piesel, 24 orice piesa

Acesta investitie sustine si reconfirma angajamentul companiei fata de clientii si partenerii sai din Romania. Astfel, prin inaugurarea depozitului de la Oradea, Mercedes-Benz Romania vine in intampinarea clientilor si partenerilor sai printr-o serie de noi facilitati si avantaje, menite sa ofere in continuare produse si servicii de calitate, independent de contextul economic.

Inaugurarea depozitului de piese originale reprezinta un demers Mercedes-Benz Romania care creeaza noi oportunitati pentru partenerii sai, in ceea ce priveste cresterea eficientei activitatii after-sales si, in acelasi timp, asigura un cadru stabil pentru atingerea unui grad cat mai ridicat de satisfactie a clientilor finali, dupa momentul achizitionarii unui autovehicul Mercedes-Benz.

Calitatea serviciilor after-sales, grija pentru client, rigurozitatea, acuratetea si promptitudinea serviciilor oferite prin intermediul retelei autorizate Mercedes-Benz din Romania reprezinta o prioritate pentru departamentul After-Sales Mercedes-Benz Romania. Acest lucru presupune pastrarea tuturor promisiunilor facute clientilor si partenerilor Mercedes-Benz.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente