Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ford pregateste un B-Max cu 7 locuri produs la Craiova! Primul monovolum Ford B-Max cu 7 locuri

Aceasta este o masina care se bazeaza in totalitate pe noul B-Max realizat in premiera de ieri la Craiova, insa care trebuie sa concureze de la egal modele ale unor marci precum Renault sau Volkswagen.

Autolatest a dezvaluie astazi in premiera mondiala faptul ca Ford Europe nu doar se gandeste ci chiar pune in practica o noua strategie de utilizare a platformei modelului Fiesta pentru o masina dedicata familiei.

Aceasta se bazeaza pe noul B-Max insa care dispune de un ampatament marit pentru a face loc unei a doua banchete in portbagaj. Cu asemenea modificari noul Ford B-Max Long Wheel Base poate transporta fara probleme chiar si 7 pasageri in deplina siguranta.

Noua masina va apare in decursul anului viitor insa deja se efectueaza teste pe o caroserie marita in cadrul uzinei Ford de la Craiova.

Asemenea fratiorului sau mai mic B-Max si acest monovolum urmeaza sa fie produs in Romania si va avea aceeleasi doua portiere culisante ca si B-Max.

Despre gama de motorizari trebuie sa mentionam noul EcoBoost de un litru in versiunea sa de putere de top ( 125 CP) si un diesel de 1.6 litri TDCi realizat impreuna cu francezii de la PSA.

Noul B-Max cu 7 locuri va avea un pret de achizitie mai mare in medie cu pana la 1.000 de euro fata de cel al versiunii deja construite la Craiova B-Max.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente