Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Rebranding finalizat pentru Tiriac Auto Rulate

Lansat în urmă cu o lună de zile, procesul de rebranding Țiriac Auto Rulate s-a încheiat recent, oferind clienților o nouă abordare în cadrul bine-cunoscutei locații din Otopeni.

“Ne bucurăm că am reușit să finalizăm într-un timp record procesul de rebranding, pentru a ne alinia, în acest fel, la noile standarde ale Grupului Țiriac.

Noua imagine completează valorile deja consacrate ale organizației din care facem parte, precum flexibilitatea, rapiditatea și siguranța, cât și abordarea centrată pe consumator, atat de importante într-un business ca al nostru”, declară Mihai Ghenghea, Director General Țiriac Auto Rulate.

Înființată în anul 2007, compania Țiriac Auto Rulate este specializată în achiziția și comercializarea de autovehicule rulate. De-a lungul timpului, echipa Țiriac Auto Rulate a demonstrat că diferența pe piața de profil o face abordarea dinamică – adecvată afacerilor one-to-one, îmbinată cu profesionalismul și siguranța specifice unui dealer auto autorizat.

De aceea, Țiriac Auto Rulate a conceput și lansat pentru clienții săi pachete integrate de servicii de finanțare, achiziție și asigurare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente