Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

O parte din fanii Tesla sunt la fel de retardati si in Romania ca si in SUA! Ameninta cu moartea un client de Ford Mustang Mach-E

Unul dintre subiectele cele mai putin discutate in Romania este evident agresivitarea nepermisa a celor care considera ca masina electrica este cea mai buna si uita de ultimul secol dominat clar de masina cu motor pe benzina si diesel.

Noi suntem aici sa fim obiectivi cand vorbim despre noile masini, insa cand ne uitam la turma de fani Tesla vedem ca si in Romania ca si in SUA acestia degaja o ura clara pentru toti cei care vin sa-i contrazica.

tesla model y vs ford mustang mache 2021, autonomie ford mustang mach e, probleme ford mustang mach e 2021

Cel mai nou exemplu a fost in SUA unde un client de Ford Mustang Mach-E a fost amenintat cu moartea de catre fanii Tesla pe anumite zone din retelele de socializare, comportament grobian asimilat unor personaje retardate mental.

Aceeasi situatie este regasita din pacate si in Romania unde TeslaFanBoys sunt adevaratii discipoli pentru maginificil Elon Musk, CEO Tesla care nici macar nu s-a sinchisit sa puna un sueprcharger in Romania pentru turma sa de followeri.

tesla model y vs ford mustang mache 2021, autonomie ford mustang mach e, probleme ford mustang mach e 2021

In realitatea crunta din aceasta tara revenim de fiecare data cu picioarele pe pamant si spunem din nou ca piata auto de la noi urmeaza sa fie electrizata peste 50% undeva prin anul 2040, acum in  trafic avand Astra G si Golf 4 care merg fie pe benzina fie pe motorina.

tesla model y vs ford mustang mache 2021, autonomie ford mustang mach e, probleme ford mustang mach e 2021

P.S.

Si ca sa fie bine nu uitati ca cel mai apropiat dealer de unde poti sa-ti cumperi pe numele tau o masina Tesla este la Viena, loc unde este de asemenea si cel mai apropiat service pentru aceste maisni.

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

  1. Un articol scris în necunoștință de cauză, asta ca să fiu elegant.
    Sunt posesor de Tesla și cunosc încă câteva zeci de persoane care dețin o Tesla. Nu am auzit nici măcar odată că vreunul dintre noi să fi avut vreun comportament violent în trafic, din contră, mașinile astea ne ajută (și ajută și ceilalți participanți la trafic eliberând foarte rapid traficul) să evităm altercații. Nu facem zgomot, nu poluăm, nu întârziem la semafor, nu blocam intersecțiile, nu dăm flash-uri etc.
    Autorul articolului (și îmi mențin eleganța în exprimare numindu-l articol) nu face altceva decât să inducă ideea că posesorii de mașini electrice și în special posesorii de Tesla, sunt violenți și “ucigași” de alți participanți la trafic, ceea ce este complet fals. Dar nu mă credeți pe mine pe cuvânt, ci, atunci când vedeți o mașină Tesla în trafic, urmăriți comportamentul șoferului. Și ca să închei cu o glumă: Atât cât va permite timpul.
    😆

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente