Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Editie jubilara-Chrysler 300 C Heritage Edition

Aceasta poarta denumirea de 300 C „Heritage edition” si este un model jubiliar care se doreste a reaminti Chryseler-ul anilor 50 modelul 300. Acesta din urma a reprezentat pentru Chrysler cel mai importanta masina produsa deoarece aceasta a impus numele Chrysler in fata celor de la GM si Ford.

Succesul nescontat atunci a facut ca si in prezent cel mai mare Chrysler din oferta sa poarte denumirea de 300 insa C. Versiunea jubiliara a ultimului Chrysler 300 va fi disponibila pe piata incepand cu aceasta primavara si pentru a aminti de predecesorul sau va fi oferit doar cu motorizarea V8 HEMI de 5,7 litri care dezvolta o putere maxima de peste 300 de CP.

Nivelul tehnologic al modelului jubiliar este de top prin echiparea acestuia cu cele mai noi elemente tehnologice dezvoltate de Chrysler printre acestea fiind si farurile SmartBeam care imbunatatesc vizibilitatea pe timp de noapte. Ce elemente de design acesata editie jubiliara primeste multe elemente cromate iar sigla tricolora este aceeasi cu a modelului 300 C din 1957. Jantele cromate sunt pe 18 inch iar anvelopele sunt incaltate cu pneuri Good Year cu dimensiune de 225/60 R18.

In interior scunele sport poarta la randul lor vechea sigla Chrysler iar instalatia audio marca Boston Acustics dezvolta 368 de wati. Pretul acestei versiunei in SUA va fi de 36.000 dolari iar productia se va desfasura in fabrica Brampton Ontario din Canada. 9 Ianuarie 2006

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente