Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Benzina? nu multumesc! Diesel Power!

Cine isi cumpara inainte de 1989 un break(Dacia) si-l lua pentru ca avea de carat de la tara cartofi sau pepeni, deci era o masina folosita aproape de fiecare data pentru a transporta multiple bunuri care puteau insemna fie legume fie pietris.

Cine dorea un automobil care sa impuna respect isi cumpara varianta in trei volume care chiar daca dispunea de un portbagaj inferior modelului break impunea printre vecini un respect desavarsit. Aceasta mentalitate a devenit litera de lege la romani si in general in tarile din fostul bloc sovietic.

test consum, test consum autolatest, consum real masini 2023, consum mare 2023, probleme consum real masini noi, autolatest, autolatest test consum, range consum masini noi, testeauto consum, diesel vs phev, diesel vs hybrid, diesel vs gpl, diesel vs electric

In comparatie acest trend persista si in Occident insa problema este ca a luat amploare si aproape a disparut pe la sfarsitul anilor 70. Constructorii vestici au descoperit ca break-ul nu trebuie tratat ca unul necesar doar pentru micii industriasi, ci drept o masina unica care la nevoie poate transporta si bunuri. Pentru cei care aveau nevoie de un autovehicul autoutilitar constructorii au proiectat automobile specializate precum Renault Kangoo,Peugeot Partner sau VW Caddy, break-urile transformandu-se in adevarate automobile luxoase concepute doar pentru transportul in conditii cat mai luxoase a oamenilor.

Mercedes C300d Brabus D30E PowerXtra ELECTRIC ,tuning brabus 2022, power box brabus diesel 2022, autolatest, c300ed d30e 340 hp, max speed 300

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente