Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Brabus Forfour este racheta oraselor!

Acesta se numeste Smart Forfour si este o citadina extrem de bine conceputa pentru traficul din mediul extrem de aglomerat al marilor metropole europene. Construit impreuna pe aceiasi platforma tehnica cu noul Mitsubishi Colt, Smart Forfour duce la maxim conceptul de automobil de oras cu patru locuri.

Designul exterior cu patru blocuri optice si stopuri amplasate in partea superioara a caroseriei, aminteste de mini automobilele construite de europeni dupa cel de-al doilea razboi mondial. Atunci situatia economica cerea automobile simpliste, ieftine si de mici dimensiuni, insa cu trecerea timpului si cu dezvoltarea continua a continentului european a aparut nevoia de automobile mici capabile sa se strecoare in traficul sufocant al marilor orase europene.

Smart EQ Forfour, pret Smart EQ Forfour, probleme Smart EQ Forfour, autonomie mica Smart EQ Forfour, autolatest Smart EQ Forfour

Primul Smart Fortwo cu doar doua portiere a raspuns cu succes acestei nevoi, insa unul dintre cele mai disputate segmente a ramas cel mic ,aici activand cu succes modele precum Renault Clio, Peugeot 206 sau VW Polo. Raspunsul celor de la Smart, modelul Forfour, demonstreaza celorlalte marci amintite ca un automobil de oras pe langa faptul ca trebuie sa fie mic trebuie sa ofere si un spatiu interior pasagerilor decent chiar daca distantele parcurse sunt mici.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente