Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Carlsson C-Tronic este disponibil si pentru C220 CDI Estate

Acest kit este oferit doar pentru modelele echipate cu motoare diesel CDI, rezultatul fiind o crestere a puterii maxima cu aproximativ 20% fata de performantele de serie.

Pentru inceput Carlsson ofera o crestere a puterii maxime penru motorul de 2.2 litri care echipeaza modelul C220 CDI. Astfel puterea maxima a crescut cu 34 CP fata de modelul se serie, puterea maxima oferita cum ajungand la o valoare de 204 CP. Cu aceasta putere imbunatatita a crescut de asemenea si moemntul motor pana la o valoare de 480 Nm. Repriza de la 0-100 km/h este atinsa acum in mai putin de 8 secunde iar repriza de la 80-180 km/h este atinsa in mai putin de 7 secunde.

Pentru cei care doresc si mai mult Carlsson ofera acum si un power-kit pentru motorul de trei litri V6 care echipeaza modelul C320 CDI Estate. Puterea dezvoltata de acest motor a ajuns la un nivel de 269 CP si un moment motor de 612 Nm. Timpii dezvoltati de acest motor la capitolul performante au fost astfel redusi cu pana la o secunda fata de cifrele oficiale.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente