Bosch
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Asa trebuie sa arate viitoarele masini de politie MAI! Din pacate acum vorbim de BMW i4 G26 by AC Schnitzer 2022

Si pentru a intelege cum sta treaba in Germania trebuie mentionat faptul ca Politia Federala a inteles ca fenomenul tuning este important, iar pentru a pastra tuningul legal acestia primesc an de an cate o masina modificata.

BMW i4 by AC Schnitzer G26, bmw de politie 2023, masini noi bmw de politie, flota bmw politie 2023, BMW i4 by AC Schnitzer tuning, ev tuning, autolatest, testeauto

Si da, este vorba de o masina de politie modificata de cate un tuner de prestigiu pentru a arata celor tineri ca tuningul realizat de catre profesionisti este demn de laudata.

Vedeta politie este un BMW i4 by AC Schnitzer, adica un i4 electric care a primit un body it de la AcSchnitzer si un tren de rulare de asemenea modficat. Tehnic, insa masina este identica cu cea de serie.

BMW i4 by AC Schnitzer G26, bmw de politie 2023, masini noi bmw de politie, flota bmw politie 2023, BMW i4 by AC Schnitzer tuning, ev tuning, autolatest, testeauto

In Romania, anul care vine MAI urmeaza sa primeasca 600 de masini noi de politie care sunt BMW-uri Seria 2, masini echipate cu un banal motor cu 4 cilindri de 186 CP care nu are nici o sansa sa afiseze performante reale pe sosea in fata “ilegalilor”.

Politia Romana a cumparat peste 300 de BMW-uri Seria 3 cu 20 de milioane de euro

BMW ramane unul dintre cele mai dorite brand-uri auto de catre politisti, adica nu doar MAI ovationeaza la venirea noile achizitii, ci chiar si colegii lor din alte tari.

BMW i4 by AC Schnitzer G26, bmw de politie 2023, masini noi bmw de politie, flota bmw politie 2023, BMW i4 by AC Schnitzer tuning, ev tuning, autolatest, testeauto

Autolatest recomanda insa celor de la MAI, sa cumpere si MASINI NEINSCRIPTIONATE cu radar pentru a stopa carnagiul de pe sosele mai ales acum cand sisteme precum Waze atentioneaza toti soferii unde se posteaza baietii in albastru!

s

Articole Interesante

Alte Stiri

5 COMMENTS

 1. Politia romana are multe mașini neinscriptionate. Cele de la rutiera (cele neinscriptionate) sunt dotate cu radar și exista cel puțin una in fiecare judet însă, de obicei, oprirea și sancționarea ,,contravenientilor” este făcută de alte echipaje.
  Revenind la BMW-uri, consider că abea acum, politia romana, cumpăra autospeciale. Sau poate cineva considera speciale Daciile cu motoare in 3 cilindri de sub 1 LITRU?
  Loganele de 1.4 au fost fantastice la Poliție mai ales pentru că au înlocuit vechile ARO și Dacia 1310-1410. Fiabilitatea a crescut la nivel de anii 2000. Însă autocolantele de pe capotele ,,autospecialelor” se ardeau de la căldura motoarelor turate înspre limita in orice misiune. Așa de slab motorizate erau ,,autospecialele”. In concluzie ar trebuii să ne bucurăm că, insfarsit, o să se cumpere mașini demne de politia rutiera. Putem doar să sperăm că o să existe fonduri și pentru întreținerea lor. Altfel o să aibă soarta vechilor Vento, care nu erau în stare să ajungă la 120 km/h.
  Și, oricum, un spoiler sau chiar un body kit nu face mașina mai rapida. Nu pe strada. Dar face eventualele reparatii mai scumpe.

 2. Domnule/Doamna de la Autolatest, (pe care il citesc zilnic) care ai o problema cu Waze ca anunța radarele. Pun pariu pe casa mea ca cel putin o data in viata ta de sofer ai depasit viteza legala ori in localitate, ori extra, macar cu 5 – 10 km/h. Cu un motiv bine intemeiat, sunt convins. Nu generaliza! Carnagiile se mai fac si de la depasiri facute incorect, zmei care abia si-au aruncat mămăliga din geam etc. Nu de la cei care merg cu 100 pe drum de 90. Nu poti face o astfel de sugestie din pozitia dumitale care probabil ai un program fix la un birou. Pune-te in locul celor care au un job pe teren si vor si ei sa ajunga acasa pâna nu le adoarme copilul. Nu sunt ei vinovati ca cefăloșii cu 300 de cai merg cu 100km/h in localitate. Cu respect pentru toti cei care au avut de suferit din cauza depasirii vitezei legale.

  • 10 km/h in plus nu a contat niciodata in Romania, insa 50 sau 100 in plus da! Mai ales daca nu avem marcaje corespunzatoare si iluminat stradal in orase sau comune! Toti mergem cu 70 in loc de 50 sau 140 in loc de 130, insa nu cu 120 in comune sau 200 pe autostrada, acolo este problema reala a societatii din Romania

 3. Autolatest, multumesc pentru raspuns si aveti perfecta dreptate. Dar (parerea mea) ar trebui promovata ideea unor pedepse mai aspre pentru cei care depasesc viteza legala cu peste 50km/h. Credeti-ma, pentru un sofer de peste 300 cp aflat in cazurile prezentate de dvs, sau pentru cei care ar cumpara “radare neinscriptionate”, 1450 lei reprezinta o cina la un restaurant, dar pentru un pensionar cu Logan și 2000 lei pensie, pe care-l prinde un radar neinscriptionat, in localitate cu 60, 300 lei inseamna mult. N-am vrut sa gasesc scuze sau sa le tin partea celor care depasesc viteza, doar am vrut sa delimitam teribiliștii care produc morți, de oamenii care greșesc ocazional. Mulțumesc!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente