Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test Drive Subaru Forester capitolul II/ 2.0 Boxer 150 CP si 196 Nm, consum, transmisie automata

Timpul a trecut si Forester a devenit un adevarat crossover mondial care a oferit pentru prima data pasionatilor de modele SUV si sportivitate.

Cu o gama de motorizari de top acel prim Forester a demonstrat ca sportivitatea este binevenita chiar si atunci cand puterea se face pe toate cele patru roti. Noua genearatie Forester a fost deja lansata in Statele Unite ale Americii si in urma testelor presa de peste ocean a inceput deja sa vada acest nou Forester drept un demn urmas al predecesorului sau.

CAROSERIE

La fel ca si modelul mai vechi , noul Forester seamana cu un break mai inalt si ofera de asemenea o dimensiune a caroserieie sub limitele clasei. Acest model trebuie acum sa concureze cu succes modele precum noua Honda CR-V sau extrem de apreciatul Ford Escape.

Test Drive-Subaru Forester 5 e-Boxer X-Mode ramane si in 2023 un SUV conservator dotat cu vechiul boxer de doi litri si 150 CP

MOTOR

Sub capota se gaseste aceelasi motor cu 6 cilindri de 2.5 litri in configuratie boxer, motor extrem de capabil la capitolul performante rutiere insa nu foarte economic.

Noul Subaru Forester 2.5 Boxer Lineartronic 2022 are un pret de 21.800 euro

In cea mai ieftina versiune Forester dezvolta o putere maxima de 170 CP, insa daca doriti si un feeling cu adevarat sportiv atunci optati pentru motorul supraalimentat care dezvolta o putere maxima de 224 CP.

PRO

Design normal pentru un Forester, interior imbunatatit, transmisie integrala performanta, reductor

CONTRA

Noul Subaru Forester, primele imagini oficiale

Subaru Forester 2.0 Boxer 150 CP 2008, test drive, drive test, review, autolatest, testeauto, pret, probleme, 0-100 km/h, date tehnice

La fel ca si la orice Subaru capitolul mediu inconjurator este uitat de inginerii japonzi, motarele lui Forester consumand exagerat de multa benzina. Autonomia de asemenea o alta problema cu orice Forester.

Noul Forester este o masina care continua o istorie plina de succese pentru Subaru, singurul detaliu care ar putea face acest model sa devina un best-seller in Europa este echiparea sa cu renumitul motor diesel boxer de 150 CP, aceelasi care echipeaza deja modelele Legacy si Outback.

OFERTA- Noul Subaru Forester costa incepand cu 24,690 Euro (cu TVA inclus)

 

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente