Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test Drive in premiera nationala cu noul Peugeot Expert 1.6 BlueHDI 2017 Euro 6

Noua masina este pentru prima data construita impreuna cu japonezii de la Toyota, modelul similar al celor de la Toyota fiind denumit Proace.

Pe piata auto din Romnia francezii de la Peugeot sunt considerati experiti in comercializarea de masini comerciale, acestia avand o retea foarte bine dezvoltata pentru acest tip de automobile.

ISTORIA PEUGEOT EXPERT

Masina utilitara a celor de la Peugeot a luat nastere relativ tarziu dupa ce concurentii de la Renault aveau in oferta o utilitara de succes pe nume Trafic.

Primele doua generatii de modele Expert au luat nastere in urma cu mai bine de 10 ani si au fost realizata de catre PSA impreuna cu italienii de la Fiat, acestia realizand impreuna caroseria insa motorizarile erau de factura francezea HDI.

Primul model Peugeot Expert a avut vanzari bune in Europa chiar si in fata unor modele precum VW Transporter, insa de cele mai multe ori acest model a fost defavorizat datorita unei imagini mai putin cunoscute clientilor de flote.

EXPERT 2017 ESTE O MASINA COMPLET NOUA


Masina din acest test drive in premiera nationala in Romania este o masina complet noua fata de vechiul Expert pentru ca acesta este construit impreuna cu cei de la Toyota de la zero.

Noua platforma tehnica este produsa 100% de catre Peugeot si are in premiera o punte spate revolutionara pentru o masina utilitara si o conceptie cab-forward tipica maisnilor utilitare din Japonia.

Aceasta solutie permite noului Expert sa devina o masina extrem de spatioasa, insa cu o caroserie mai mica decat ceea ce ofera concurenta din Europa.

INTERIOR REVOLUTIONAR PENTRU O MASINA UTILITARA


Inca din primele momente vedem ca PSA a decis ca noul Expert sa benefecieze de un interior atipic masinilor europene pentru ca plansa de bord este masiva si mult impinsa spre zona parbrizului pentru a da un spatiu cat mai mare soferului si pasagerilor sai.

Pozitia la volan in noul Expert este tipica unei masini de top, adica volanul are un diametru mai mic si o inclinare mult mai mica decat ceea ce gasim la Renault sau Volkswagen. Pe scurt, putem spune ca acesta este cel mai bine gandit interior pentru o masina utilitara de clasa medie din Europa.

DOTARI DE TOP ASEMENEA UNEI MASINI PREMIUM


Primii km la bordul unui Expert ne ofera in premiera senzatia ca Peugeot a dorit ca aceasta masina sa nu mai fie catalogata drept una cu o calitate de fabricatie tipica unei masini utilitare europene.

Noua plansa de bord este foarte bine asamblata, iar dotarile de top precum sistemul de aer conditionat au un look premium. Mai mult decat atat, modelul Expert din acest test drive este echipat cu un display cu dimensiuni generoase care ne afiseaza sistemul audi si principalele caracteristici ale motorizarii.


Chiar daca modelul de fata nu era echipat cu sistem de navigatie, acesta este optional si ofera in premiera o harta 3D extrem de eficienta pentru ca este aceelasi sistem care se regaseste si pe masinile Peugeot de mare serie precum 508 sau 308.

MOTORIZARE DIESEL DE BAZA EXTREM DE ECONOMICA

CITESTE TOTUL AICI
Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente