Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test Drive in premiera cu noua generatie de modele pick-up Mitsubishi L200 2.2 DID 6AT 4N1 2019

Mitsubishi Romania a lansat astazi, in premiera nationala, ultima generatie de modele pick-up L200.

Noul model a trecut prin ultimele teste Whattruck si putem spune ca avem de fata una dintre cele mai rezistene masini pick-up din lume.

Japonezii spun ca este vorba de o masina noua si noi confirmam pe aceasta cale, pentru ca vedem ca avem sub capota un nou motor diesel de 2.2 litri, care ofera o putere maxima de 150 CP insa si 400 de Nm, si o noua cutie automata Aisin, setata special de catre japonezi pentru acest L200.

CUM SE CONDUCE NOUL L200?

Inca din primii km vedem ca japonezii au setat mult spre confort trenul de rulare, detaliu nu foarte bine apreciat de catre cei care merg preponderent pe sosea, insa care vine si ne arata cum trebuie sa se comporte un L200 pe roci, cu aderenta scazuta, in modul LLC, pe crestele muntilor.

Adica avem o suspensie nesperat de moale pe un drum off road, care aduce o crestere a nivelului de confort pentru sofer si pasageri.

MOTORIZARE NOUA 2.2 DID 4N1 DE 150 CP


Fanii L200 vor spune ca aceasta generatie de modele are deja probleme, pentru ca puterea maxima a motorizarii 2.2 DID este mai slaba cu 30 CP fata de generatia precedenta, insa noile norme de poluare WLTP si emisiile de CO2, forteaza constructorii sa dea nastere unor motoare MAC extrem de ecologice.

Mitsubishi a riscat prin pierderea a 30 de CP, insa castiga print-un comportament extrem de rafinat, atat pe sosea cat si in mediul off road, detaliu greu de anticipat daca ne uitam doar pe fisa tehnica.

Pe scurt, masina merge foarte elegant pe autostrada cu un consum mic in ultima treapta a transmisiei Aisin, insa si extrem de eficient atunci cand cuplam caseta de reductie in mediul off road. Si o spunem noi cei de la Whattruck, care am parcurs toti muntii Baiului in modul 4LLC, timp de 6 ore.

De fapt, cutia de transfer Mitsubishi, care se numeste Super Select 4WD-II, face ca acest pick-up sa joace intr-o clasa de sine statatoare, la capitolul performante reale in off-road.

CAROSERIE

Noul L200 se prezinta in acest an drept un pick-up modern, cu un look mult mai agresiv si elemente imposibil de cumparat pe un L200 de generatie precedenta.

Plansa de bord este asemantoare cu cea a lui Outlander, adica are toate gadget-urile posibile unei masini noi din 2019.

Acum vedem in premiera si noile blocuri optice cu LED, care ne deschid drumrile montane, cand vrem sa facem off road pe timp de noapte.

Spatiu interior a fost imbunatatit in fata, prin remodelarea consolei centrale si refacerea fetelor de usi, care primesc acum materiale premium.

CE ESTE NOU LA BORDUL LUI L200 2019?

-Design exterior – etichetat drept „Rock Solid” (solid ca o stanca)
– Calitate mai fina perceputa (interior și exterior)
– Sistem 4WD imbunatatit ce incorporeaza un nou „Off Road Mode” și un sistem „Hill Descent Control”*
– Noul motor 2,2 Diesel (conform Euro 6d temp) pentru Europa
– Noua transmisie Aisin A/T 6 viteze

CITESTE TESTUL COMPLET AICI!

VIDEO!

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente