Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Test Drive cu noua Honda Jazz 2009 1.5 114 CP

Un asemenea automobil este noua Honda Jazz. Jazz sau Fit? Aceasta masina este de fapt aceeasi masina, respectiv ea purtand numele de Fit pentru piata din America si Asia, iar Jazz pentru Europa.

Aproximativ 99% din componente sunt aceeleasi si acest lucru aminteste din nou faptul ca Honda nu face rabat de la calitate indiferent de locul unde se comercializeaza masina. Noua masina beneficiaza de un design complet nou in comparatie cu predecesorul sau insa cea mai importanat caracteristica a sa, spatiul interior, a ramas la cote foarte inalte.

Pur si simplu Honda nu a renuntat la versatilitatea si functionalitatea predecesorului sau in detrimentul unui design avangardist, fapt care va permite clientilor traditionali de Jazz sa ramana in continuare cu marca lor preferata, si in al doilea rand Honda arata din nou concurentei ca o masina de aceasta clasa nu trebuie doar sa arate bine in trafic, si si sa ofere o atmosfera placuta in interior.

Honda Jazz 2009, test drive, drive test Honda Jazz 2009, pret, autolatest, review Honda Jazz 2009, date tehnice, testeauto

DESIGN

Fata de vechiul Jazz noul model a pastrat aceeasi configuratie a caroseriei gen tipul cab-forward, sistem care permite o micsorare cat mai mare a compartimentului motor in favoarea unui habitaclu cat mai spatios. In fata noul Jazz ofera aceeasi pozitie relaxanta la volan, loc unde chiar si cei inalti nu au ceva de comentat.

MOTOR

Sub micuta capota a japonezului se ascunde acum o noua generatie de motorizari economice si fiabile, respectiv un motor pe benzina de 1.5 litri si 117 CP. Aceeasi motorizare se regaseste si pe mai noul Honda City lansat in aceasta saptamana.

De ce nu se vinde in Romania cu succes gama Honda Jazz 1.5 e:HEV E-CVT 2022! Este mai scumpa cu 4.400 euro decat in Germania

Cea mai importanta caracteristica a noului motor in comparatie cu predecesorul sau de 1.4 litri si 84 CP este ca aceasta de 1.5 litri ofera un moment motor mai bun pe o plaja de turatii mai joase.

Chiar si asa noul agregat Honda nu se da la o parte cand vine vorba de turatii mari, fapt care permite masinii sa aiba un comportament rutier mai bun.

TRANSMISIE


Fata de mai vechiul model actualul beneficiaza de o noua cutie de viteze automata cu 6 rapoarte, transmisie care ofera performante mai bune si un consum mai mic in mediul urban.

PRO

Design al caroseriei deja traditional, spatiu interior foarte mare,bancheta spate rabatabila Magic Seats, motorizare economica si extrem de fiabila, cutie de viteze automata cu 6 rapoarte

CONTRA

Designul poate parea putin fad, pretul de achizitie in Europa, si optionale scumpe

 

Premiera-Honda lanseaza noul Jazz Hibrid 2011

 

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente