Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VW Golf GTD costa in Romania 19.265 euro!

In versiunea echipata cu transmisie manuala cu sase viteze, modelul are un pret de pornire de 19.265 euro, fara TVA. Versiunea echipata cu o transmisie DSG are un pret de pornire de 20.684 euro.

Toate modelele sunt disponibile cu un propulsor TDI de 2.0 litri, care dezvolta 170 CP si promite un consum mediu de carburant de 5.3 litri la 100 de kilometri parcursi. Aceasta unitate ofera un cuplu motor de 350 Nm, care il ajuta pe Golf GTD sa accelereze de la 0 la 100 km/h in 8.1 si permite atingerea unei viteze maxime de 222 km/h. Pretul de pornire al lui VW Golf GTD in versiunea cu patru usi este de 19.885 euro fara TVA pentru modelul echipat cu transmisie manuala cu sase trepte, pe cand versiunea echipata cu transmisie DSG are un pret de pornire de 21.304 euro fara TVA.

Primele livrari ale modelului Golf GTD vor incepe in luna iulie. Volkswagen Golf GTD are in lista de dotari standard elemente precum scaune sport, volan sport imbracat in piele, climatizare automata, sistem radio RCD 210, senzori de parcare, ESP si sapte airbag-uri. Modelul Golf GTD beneficiaza si de un sistem de spalare al farurilor, iar oglinda pasagerului se rabateaza automat la rularea in marsarier. Golf GTD este considerat versiunea diesel a cunoscutului GTI din gama Golf si ofera o serie de elemente in comun cu acesta. De altfel, principala diferenta dintre cele doua modele sta in carburantul folosit si consumul redus de carburant al modelului GTD.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente