Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Volvo a oprit productia de motoare diesel! Marca chinezeasca are mari sanse sa dispara de pe piata din Europa

In urma cu ceva vreme Volvo a anuntat ca a oprit complet productia de motoare diesel pentru ca marca chinezeasca doreste sa produca in scurt timp doar masini electrice.

Volvom diesel, Volvo renunta la diesel, ultimul volvo diesel, autolatest, volvo dispare din europa pentru ca renunta la diesel

In aceelasi timp BMW si Mercedes Benz declara ca NU vor renunta la motorul diesel chiar daca urmeaza sa fie modificat pentru a ajunge la norma Euro 7, adica germanii sunt pragmatici si vor sa vanda in continuare milioane de masini.

De partea cealalta Volvo condusa de chinezii de la Geely vor sa produca in China doar masini electrice, insa acestea se dovedesc un esec total pe toate pietele pentru ca nu pot concura cu Tesla.

Volvom diesel, Volvo renunta la diesel, ultimul volvo diesel, autolatest, volvo dispare din europa pentru ca renunta la diesel

Pana si VW a anuntat ca nu mai renunta la motorul diesel pentru a face fata cererii din ce in ce mai mare pentru gama 2.0 TDI in toate versiunile sale.

In aceste luni inca mai poti sa-ti cumperi masini Volvo NOI cu motoare diesel, sfatul Autolatest este sa te uiti spre dealeri din Germania, Ungaria sau Bulgaria care au preturi reale mult mai mici decat in alte zone din Europa.

autolatest, motoare diesel volvo, test drive diesel, #autolatest #volvoromania #problememotoarevolvo #consumuleivolvo #D4204T4 #recallvolvoveengine, probleme diesel volvo

“In August 2023 33% of Volvo’s sales were fully-electric or hybrid models. The company did not break out how many of the remaining 67% combustion-engine models were diesel and how many ran on petrol.”

Volvo EM90, autolatest Volvo EM90, duba electrica, pret china Volvo EM90

Chinezii de la Volvo opresc productia de motoare diesel! Au produs 9 miloane de masini diesel in 45 de ani

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente