Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Volkswagen Golf R36 cu 640 CP!

Acesta dezvolta o putere maxima de 640 CP si este capabil sa invinga in sprintul de la 0-100 km/h mai toate modelele Porsche, Lamborghini si Ferrari. Producatorul sustine ca masina este capabila sa prind suta in doar 3.8 secunde iar viteza maxima sa depaseasca barierea celor 300 de km/h.

Pentru a testa spusele producatorului publicatia franceza Caradisiac a realizat un test comparativ pe circuitul de la Nardo. Concurentul Golf-ului a fost un Porsche 911 Turbo, model care dezvolta o putere maxima de 480 CP. Viteza maxima a VW-ului a fost de 327.6 km/h iar sprintul pana la 100 de km/h a fost sub patru secunde. Ceea ce este surprinzator este faptul ca masina oferita de HGP dezvolta o putere maxima de 450 CP, modelul de top de 640 CP nefiind prezent.

Testul a aratat ca supraalimentarea motorului V6 al unui Golf R32 poate duce ca puterea maxima sa rivalizeze cu cea a marcilor de renume, iar greutatea mai mica a unui Golf va face diferenta pe circuit. VW Golf HGP ajunge la o viteza de 280 km/h in doar 23.5 secunde.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente