Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Skoda Fabia Super 2000 gata de start

In conformitate cu normele FIA, este echipată cu un motor de doi litri aspirat cu patru cilindri, cutie de viteze secvenţială în şase trepte şi sistem de tracţiune integrală cu trei diferenţiale mecanice.

Cu această ocazie, Dr. Eckhard Scholz, membru al consiliului director Skoda Auto şi responsabil cu dezvoltarea tehnologică, a declarat: Dorim să ne exprimăm bucuria de a începe testele cu Fabia Super 2000. Anul acesta ne propunem să optimizăm maşina şi să obţinem certificările necesare pentru a o putea utiliza atât la nivel naţional, cât şi internaţional. Data exactă a intrării sale în competiţie depinde de progresul pe care îl va înregistra, de rezultatele testelor, dar şi de certificarea finală.

De asemenea, ne-am propus ca automobilul să fie oferit echipelor private. Noi îmbunătăţiri vor fi aduse maşinii în strânsă cooperare cu importatorii noştri din întreaga lume pe baza unui acord ce prevede prestarea de servicii către client. Martin Lauer, Directorul de Comunicare, adaugă: O istorie de peste o sută de ani de implicare în motorsport este unică şi suntem mândri să putem continua povestea noastră de succes cu Fabia Super 2000. Pentru că întrecerile de maşini se bucură de popularitate pe întreg mapamondul, oferind oportunităţi excelente de promovare a produselor noastre, suntem de părere că maşina va duce mai departe succesul şi tradiţia mărcii Skoda.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente