Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Viitorul Ssangyong este amanat de justitie/situatia ssangyong 2010, ssangyong incotro, colaborare mercedes ssangyong, ssangyong in romania, dealeri autoitalia

Judecatorii coreeni trebuie sa decida daca renumita marca de automobile 4×4 ar putea beneficia de un plan de ajutorare in aceste conditii financiare precare sau daca aceasta trebuie declarata falimentara. Marea problema a celor de la Ssangyong este aceea ca marca are deja datorii de peste un miliard dolari.

Pentru a nu intra in procedura de faliment cand toate activele firmei sunt vandute independent asemenea defuncutului Daewoo Auto asociatia de actionari a oferit autoritatilor un plan de restructurare bazat pe investitii in modele noi si o reducere considerabila a pierderilor industriale.

Ssangyong are in toata lumea o gama de automobile in totalitate cu transmisie integrala. Modele precum Rexton si Kyron au facut o figura buna si in Europa, insa unele precum Actyon sau Rodius au dus o viata deosebit de grea datorita design-ului controversat.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente